Pescuit |
![]() ![]() |
Pescuit |
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Va place sa pescuiti?
Ma declar un pescar amator care adera spre profesionism! :wink: Imi place pescuitul in apa dulce, in special cu accesorii lejere, pescuitul de noapte, sau in ape repezi curgatoare(rauri de munte) La inceput .... mergeam la pescuit pt nu stiu ce motiv, dar acum prefer cateva ore de pescuit indeosebi pt a ma reculege :wink: Cu toate acestea nu sunt un impatimit consumator de peste, si nici nu imi aduc aminte ca in ultimii ani sa fi pescuit pt consum, ci doar pt placere. In afara de somn(nani), ce alte specii de pesti ati capturat? |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
N-am mai pescuit de ani de zile.
Cand eram in liceu si in generala mai mergeam la pescuit (IMG:/smile.gif) Peste mananc rar de tot si cel mai mult imi place sa-l servesc prajit. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Ai facut vreodata un gratar , seara , pe malul baltii? (IMG:/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Da marius, am facut si gratar pe malul baltii.
Erau si niste tantari pe acolo (IMG:/biggrin.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 64 Joined: 21-August 04 From: Bucuresti Member No.: 399 ![]() |
foarte multi tantari.
As vrea sa ma piste din nou. Dar sa prind ceva. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
(IMG:/tongue.gif)
Si eu! seara obisnuiesc sa iau cu mine si cort si paturi! Mai aprind un foc, nuiele,..alea alea... si nu prea se mai aduna tantarii! Mai stropesc putin cu otet prin interiorul cortului,... aduc sculele aproape, pun si clopotei,... si.. pot sa prind si un "somn" :wink: Important e sa nu fii singur :evil: |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 64 Joined: 21-August 04 From: Bucuresti Member No.: 399 ![]() |
Deci daca nu merg la peste mor.
Nu am mai fost de 4-5 ani. Si imi este un dor nebun. Inainte mergeam in fiecare week-end. Dar cu avansarea in varsta, vin problemele, serviciul , etc. SI nu prea mai am cand :cry: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nu fusei!
Poate ca la anul,..ma voi aventura, poate! Unde ai fost in delta si ... ce se prinde pe-acolo? |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
nu sunt un pescar inrait dar ma mai duc si eu cand nu prea am ce face .. oricum .. fir intins ! sa nu va zic altceva (IMG:/smile.gif)
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Fir intins pe naiba...ca nu o sa ajunf anul asta sigur..
Ce naibii ...mai am putin si merg la copca (IMG:/biggrin.gif) -------------------- |
|
|
Guest_roberto_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Fir intins la toata lumea.
Eu iubesc pescuitul de munte. Dintre preferate >pastravul. |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Felicitari pentru hobby-ul vostru. Admir (sincer !) pe cei care au rabdarea necesara sa pescuiasca. Personal nu o am ! Am incercat o singura data si tot ceea ce am prins este o privire de bandit din cauza faptului ca am stat doua ore uitandu-ma la pluta, doar,doar o musca. (IMG:/biggrin.gif)
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
Guest__* |
![]()
|
Guests ![]() |
Mi-aduc aminte ca in liceu, joi si vineri plecam din casa dimineata cu ghiozdanul si undita in spate (IMG:/biggrin.gif) Eram 3 colegi care in loc sa stam la niste ore mergeam cu masina pe malul baltii. Buni baieti! Recunosc....aveam si un bidon de bere :oops: sa nu ne plictisim si.....cand ne intorceam la ore(impropriu zis, mai era doar o ora) stateam doar pauza, ca apoi discutam in bar despre ce am prins, daca am prins si cum.
Ehe...vremuri.... |
|
|
Guest_roberto_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Pescuitul de dame se pune? (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Se pune cu conditia sa fie "de noapte" si in.... bancuri! (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 660 Joined: 21-October 04 Member No.: 500 ![]() |
am fost la Dunare asta-vara. am fost declarata campioana zilei. deh...norocul incepatorului (IMG:/laugh.gif)
mi-a placut, doar pentru ca am prins.(chiar daca doar din cei micuti). dar daca ar trebui sa stau cu undita in mana si soarele in cap fara nici un rezultat, cred ca m-as apuca de alt sport . -------------------- I didn't see the time...and I waited half my life away
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 62 Joined: 16-January 05 From: Bucuresti Member No.: 592 ![]() |
eu am fost declarat pescar adevarat intro zi pe care no so uit..la cat sa ras de mine..........
stiti cu totii ca la o lanseta (mai veche) mulineta e pe partea stanga si se mulineaza inapoi...asa e nu? ...in fine eu stateam la "panda" si hatz trage pestele! si io fiind dreptaci....mam intors cu spatele la balta ca sa pot sa mulinez cu dreapta inainte....si tata si inca 2 oameni mau vazut si mau lasat sa vada ce fac..aveam 14 ani..acu am 19... si asa lam tras pana a ajuns la mal...avea 8kg si ceva........ si lam mancat sanatos pana la adanci batraneti, adica peste 5 ani..adica acu (IMG:/tongue.gif) -------------------- *** I'm Walking In The Air With The Sleeping Sun ***
|
|
|
![]()
|
|
adica avea 8 kg si l-ai scos din balta cu spatele...
adica cu spatele la balta... Asta mi-ai placut (IMG:/tongue.gif) nightnyx, Mulinetele cele mai vechi sunt intradevar pt stanga, dar chestia cu inainte si inapoi se stabileste in functie de indemanarea celui care le foloseste sincer, eu nu am auzit de mulinarea asta inapoi.... dar asa o fi |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 62 Joined: 16-January 05 From: Bucuresti Member No.: 592 ![]() |
(IMG:/laugh.gif)
uite ca lam intrebat pe tata si a zis ca firma e "shock" si ca se mulineaza inapoi. bine..faza e ca mulineta poate sa fie mutata si pe dreapta...dar cum io eram la inceput atunci... naveam de unde sa stiu... oricum, gustos peste. (IMG:/biggrin.gif) -------------------- *** I'm Walking In The Air With The Sleeping Sun ***
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2019 - 10:14 PM |