Copii |
![]() ![]() |
Copii |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 379 Joined: 12-May 03 From: Bucuresti Member No.: 5 ![]() |
pentru asta trebuie sa le dam dreptul de a se naste
Eu am gandit un pic altfel lucrurile, eu am considerat ca un copil ar trebui sa aiba dreptul de a nu se naste in orice mediu familial... |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/smile.gif) si ne intoarcem de unde-am plecat: nu toate persoanele au dreptul de a da viatza ?
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 379 Joined: 12-May 03 From: Bucuresti Member No.: 5 ![]() |
Din punct de vedere legal, da, toate persoanele au dreptul de a da viata. Dar din punct de vedere moral, nu (IMG:/smile.gif)
Cred ca s-a intrebat mai sus cine ar trebui sa fie autoritatea morala care sa decida acest lucru... O astfel de autoritate, eu consider ca nu poate exista, insa, exista constiinta fiecaruia, si ea ar trebui sa dicteze... Cat despre masuri de luat la nivel national, eu consider ca acest aspect ar trebui sa fie prioritatea pentru neinfricatii nostri conducatori, deoarece in copii si in caracterul acestora se oglindeste viitorul Romaniei... O solutie pentru atingerea constiintei fiecaruia nu am, dar sincera sa fiu ma tot gandesc la una de cand am citit topicul (IMG:/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
:roll: ei si nu o impartasesti?
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Sterilizarea mi se pare un pic prea radicala...
Daca tot vrei sa aduci fiecare persoana care nu poate avea grija de un copil intr-un cabinet medical mai bine ii explici consecinte, fapte concrete, decat sa nu ii acorzi dreptul la o a doua sansa... |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
sigur ca asta e ideea: sa-i vorbesti pana intelege
DAR CUM IL ADUCI in fata ta? sfaturile se dau atunci cand sunt cerute (si nici macar asta nu e o garantie ca sunt musai ascultate) sigur, multe persoane se afla in diferite programe de protectie sociala acolo da, poti interveni dar cei mai multi ajung in sfera asta a... "consilierii" cand deja au doi trei copii cu probleme sau cand conditiile de trai sunt minimale etc etc etc in Romania INCA NU SUNT BANI PENTRU CAMPANII / STARTEGII REALE de constientizare a propriei "mizerii" hai ca ma opresc, altfel ma ambalez iar |
|
|
![]()
|
|
Sunt de acord cu tine, dar sa privezi niste oameni de niste drepturi naturale, fara a le oferi posibilitatea sa isi schimbe la un moment dat decizia, mai ales cand e vorba despre ceva asa de important nu mi se pare o solutie.
Gandeste-te ca nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul, poate acum esti sarac lipit pamantului shi in 10 ani devii mai bogat ca Becali. Oricum, sunt de acord cu tine ca trebuiesc luate masuri, mai ales ca tocmai am citit o stire in mail ca daca vrei sa itzi cumperi copil din romania te costa cam 5000 de lire sterline... |
|
|
![]()
|
|
poate vrei sa spui 10 0000 :roll:
adica zece mii lire sterline :cry: |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Am mai spus shi mai spun o data uni oameni ar trebui sa li se revocheze dreptul de a avea copii! :x
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
da, mey tuff
insa intreb a doua oara: CINE STABILESTE ca el, ea, (eu ??????) nu are dreptul de a da viatza unui copil (macar)? cred ca ne tot invartim in gol, intrebarea e fara raspuns |
|
|
![]()
|
|
Din nefericire, erau 5000 de lire (IMG:/sad.gif) (
Uite link-ul ca mi l-am gasit prin mail http://www.9am.ro/revistapresei/Social/425...e-lire-sterline Drept e ca e relatat de la cei de la `Atac` in care nu prea am eu incredere dar, oricum e tragic |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
Si nu mai bine castram parintii decat sa faca trafic de copii?????? :rating: :rating: :woot:
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:/smile.gif) esti incorigibila
sti, sweety, uneori afacerile-astea sunt dincolo de parinti, adika nu ei primesc partea leului din suma aia de bani |
|
|
![]()
|
|
Ai si tu dreptatea ta, dar nu prea ai de unde sa stii ce parinti `castrezi`...
Oamenii se pot schimba, sau sunt eu naiva... |
|
|
![]()
|
|
pe aia incapabili :smoke: :crazyunu:
|
|
|
![]()
|
|
uff...
si ajungem iar la vechea intrebare... cine poate decide care sunt incapabili ajung shi eu la aceeashi concluzie: e o intrebare fara raspuns |
|
|
![]()
|
|
IO :drink: :roll2:
|
|
|
![]()
|
|
(Sweety) pe aia incapabili :smoke: :crazyunu:
incapabili sa ce, sweet jo sa-i hraneasca, imbrace, educe etc etc etc sunt multi parinti care fac asta dar nu-i iubesc so, poti alege criteriile de selectie io spun categoric NU |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
http://youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ Folositi prezervativ (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th December 2019 - 02:01 PM |