Ce post TV preferati |
![]() ![]() |
Ce post TV preferati |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 507 Joined: 25-January 06 From: Bucuresti Member No.: 2,163 ![]() |
Protv - stiri,Teo, filme(uneori)
Antena1, National Geographic, CNN, BBC News, Hallmark, U, MTV hits, Viva -------------------- I love life!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 442 Joined: 13-June 05 Member No.: 973 ![]() |
Ma mai uit uneori si le OTV la Dan Diaconescu...dar atunci cand ma intereseaza subiectul..urasc politica! :twisted: :twisted:
Besos, Criss (IMG:/laugh.gif) 8) 8) -------------------- Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
In ultimele zile au fost tari subiectele de la Dan, cu Indiggo si Brahmuteanca. (IMG:/biggrin.gif) Bine ca stateam pana noaptea tarziu sa le vad (IMG:/laugh.gif) Pacat ca nu a fost propus pentru cel mai bun prezentator :cry: Si maaaaare greseala ca a castigat enervantul de Mircea Radu :x :x
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 442 Joined: 13-June 05 Member No.: 973 ![]() |
La emisiune cu Indiggo m-am uitat si eu dar cred ca putea sa fie si el putin mai clar, adica dedea impresia ca le sustine...dar se vedea cum le privea! (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) Eu nu prea pot sa inteleg cum de fetele alea nu isi dau seama ca sunt penibile?? Auzi ce cer acum - sa se reia finala de la Eurovision!! (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) Si marmota...
Besos, Criss :wink: :wink: (IMG:/tongue.gif) (IMG:/tongue.gif) -------------------- Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Eu ma mai uit la National Geografic, Animal Planet, Discovery Chanel. Comedy Central, FOX 5 , TMC- un canal cu filme clasice americane de prin ani '40, '50, '60. Shi alte random canale de televiziune :roll:
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 507 Joined: 25-January 06 From: Bucuresti Member No.: 2,163 ![]() |
Euforia :wink:
ptr ca au adus emisiunea lui Oprah in Ro eram curioasa cam ptr ce se bate americanul sa vizioneze :roll: marturisesc, mi-a placut ce-am vazut pana acum (IMG:/tongue.gif) mai vedem si mai vorbim :wink: -------------------- I love life!
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am auzit ca e bun Euforia dar din pacate eu nu il prind! (IMG:/sad.gif)
Besos, Criss :? :? (IMG:/biggrin.gif) -------------------- Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Fetelor, urmăriţi Euforia ? (IMG:/smile.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 135 Joined: 8-March 06 Member No.: 2,276 ![]() |
Ma uitam si eu prin tineretile mele ((IMG:/laugh.gif) ) la National Geographic, Discovery, Mtv...dar acum nu mai am timp deloc de televizor...mai bine ma uit la un film pe calculator...macar stiu ca nu vad RECLAME (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) chiar sunt enervante, le dau de 20 de ori in timpul unui film...
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 18 Joined: 13-February 06 From: Sibiu Member No.: 2,198 ![]() |
Da Fire! Ma uit la Oprah sa vad cat de idioti sunt americanii, si mai au o emisiune f misto cu un black la gratar. Mai invat si eu chestii de bucatarie... :oops:
Au emisiuni dragutze! (Bineinteles in afara celor romanesti, care ma deprima cat sunt de proaste! :hammer: ) -------------------- Life is stupid sometimes!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 27 Joined: 18-October 05 Member No.: 1,921 ![]() |
la intrebarea asta eu sant in categoria "nu cunosc subiectul"
caci in afara de stiri,nu vizionez nimic altceva si astea de 2-3 ori pe saptamana. asa ca prefer o carte . -------------------- ha ha ha
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 26-March 06 From: Bucuresti Member No.: 2,340 ![]() |
Mie imi place Pro Tv...la Pro ma uit cel mai des,si dimineatza inainte sa plec la servici, si seara cand ajung acasa...pana acum am vazut filme bune... (IMG:/laugh.gif)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 32 Joined: 22-April 06 Member No.: 2,440 ![]() |
HBO (pus ilegal bineinteles (IMG:/biggrin.gif) )... ma mai uit si pe celelate dar numai ca sa nu fiu pe dinafara la unele discutii ...orice in afara de acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
(izbita) Mie imi place Pro Tv...la Pro ma uit cel mai des,si dimineatza inainte sa plec la servici, si seara cand ajung acasa...pana acum am vazut filme bune... (IMG:/laugh.gif)
da , filme care au fost bune la timpul lor .. acum 6-7 ani in cel mai bun caz vbind . si eu tot cu hbo-ul dc ma uit zilele astea , imi plac serialele de acolo .. roma, carnivale , sub pamant srl .. si la mine e platit hbo-ul (IMG:/wink.gif) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 32 Joined: 22-April 06 Member No.: 2,440 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
da:-|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 719 Joined: 14-May 06 From: acolo unde nici cu gandul nu gandesti... Member No.: 2,525 ![]() |
Pro tv cand nu merge internetul, ca in rest nu prea ma uit la tv!
-------------------- "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi" "Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Joined: 14-May 06 From: intre doua orase... Member No.: 2,527 ![]() |
Si eu tot pro-tv,atunci cand am timp sa ma uit la tv.
-------------------- "In viata e usor sa`nnebunesti, dar mai greu e sa-ti gasesti un nebun pe masura"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 18-May 05 From: undeva in aer Member No.: 878 ![]() |
xxl,platinium , tv 1000 se pun la socoteala ?
-------------------- simply is the best
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th December 2019 - 05:56 AM |