Steaua vs. Rapid |
![]() ![]() |
Steaua vs. Rapid |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Daca tot sunt discutii aprinse in privinta castigatoarei meciului dintre cele 2 echipe hai sa facem si un sondaj ;-)
Cine va castiga in sferturile cupei UEFA? Steaua sau Rapid ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
hai rapiduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted:
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,732 Joined: 15-October 05 From: off the beaten track Member No.: 1,904 ![]() |
se pare k sunt stelisti aici....4 din 5...bine.... (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- kiss ya'
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Mitzo, asta pentru ca ultrasii vor castiga (IMG:/wink.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,732 Joined: 15-October 05 From: off the beaten track Member No.: 1,904 ![]() |
(FireEyes) Mitzo, asta pentru ca ultrasii vor castiga (IMG:/wink.gif)
:kisskiss: te cam ascunzi lately fire...pe unde umbli? 8) -------------------- kiss ya'
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Eu tin cu Rapid,normal,dar nu cred ca vom castiga :cry:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
si daca castiga rapidu ce ziceti ? nu ar fi frumos ???
|
|
|
![]()
|
|
Indiferent cineva va castiga, voi tine cu ei pana la final.
Sa aduca cupa-n Romania (IMG:/smile.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
1-1 .. ma asteptam la acest scor , desi rapidu de nu a ratat la ocazii ... acum vedem ce o fi pe Lia Manoliu
|
|
|
![]()
|
|
Si steaua a ratat, ca sa nu mai zic de golul anulat.
A fost un rezultat echitabil, dar favorabil stelei. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
eu m-am enervat pe sorin(ghionea)...ce prostie a putut face :gun:
oricum..eu am impresia k steaua e pe calea cea buna!!sper in victorie.. :wink: -------------------- kiss ya'
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2019 - 10:00 PM |