Ultimul film Bun pe care l-ati vazut |
![]() ![]() |
Ultimul film Bun pe care l-ati vazut |
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
So aseara pe la 1 din noapte ne-am gasit sa ne bagam la un film...vorba vine film o animatie.
Horton hears a Who!! (IMG:style_emoticons/default/pooh_honey.gif) Foarte faina ideea si foarte amuzant. Animatia este facuta tot de cei ce au produs Ice Age! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://www.youtube.com/watch?v=C1tiufSK90g -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
finding never land si lost in translations. sweEEeet!!!
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 677 Joined: 30-January 07 From: in the garden of stones Member No.: 4,713 ![]() |
Persepolis.....animatie
-------------------- I am war, I am pain
I am all you've ever slain I am tears in your eyes I am grief, I am lies |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
a vazut cineva 21 grams? sau... fear and loathing in las vegas? super filmele!!!
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
buey, da la filme nu se mai uita nimeni, ce naiba?! ocupatilor care esteti voi!
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Revazut ''Untraceable'' si Pasarea Spin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 13-April 08 From: Petrosani Member No.: 13,584 ![]() |
Eu an ce am cu filmele produse de Ghost House... totzoi iubitorii de horror au auzit de The Grudge, RISE, sau Boogeyman...
Hai Ghost House.... mai vreau un nou film (IMG:style_emoticons/default/c_clapping.gif) -------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
Barbie in lumea sirenelor`:X (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))=)))))))
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
So aseara pe la 1 din noapte ne-am gasit sa ne bagam la un film...vorba vine film o animatie. Horton hears a Who!! (IMG:style_emoticons/default/pooh_honey.gif) Foarte faina ideea si foarte amuzant. Animatia este facuta tot de cei ce au produs Ice Age! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://www.youtube.com/watch?v=C1tiufSK90g `Am vazut si eu filmul... elefantul are vocea lu' ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...ala care a jucat in Ace Ventura...Jim Carrey ..:X |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 10-July 11 Member No.: 21,095 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 22-July 11 Member No.: 21,628 ![]() |
minus 25 de grade
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th December 2019 - 06:13 AM |