Credetzi ca... |
Credetzi ca... |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 46 Joined: 15-September 04 From: All-Tenia Member No.: 428 ![]() |
geniul sau succesul este de cele mai multe ori strans legat de prezentza anumitor vicii?
-------------------- Stau la masa beau cognac/ Shi femeile ma plac/ Stau la masa beau lichior/ Sunt printzu` femeilor
|
|
|
![]() |
Guest__* |
![]()
|
Guests ![]() |
aaa cine a spus ca suntem MAI ADAPTATI ESTE UN NECUNOSCATOR!
ba din contra suntem animalele cele mai inadaptate la mediu! Ca altfel nu-am modifica noi natura dupa bunul plac nu? Din punctul meu de vedere omul este sortit pieririi (daca nu distrugem planeta) Sa presupunem ca maine ar cadea un asteroid pe planeta pamant .. ce se va intampla? E simplu sirul evenimentelor ar fi cam asha: Un nor gros va bloca soarele si pamantul va deveni intuneric! Plantele vor muri deoarece nu-si vor mai putea produce hrana prin fotosinteza animalele erbivore vor muri ca nu vor mai avea plante animalele carnivore vor muri ca nu vor mai avea erbivore animalele omnivore(in aceasta categorie il vom include si pe om) vor muri ca nu vor mai avea plante+animale cine va supravietui? exact cele mai simple vietuitoare si cele mai putin "inteligente si mai putin adaptate"(si anume bacteriile care se hranesc prin chemosinteza etc.) rezulta ca criteriile voastre de adaptibilitate sunt gresite complet,adica sunt vazute dintr-un punct f prost, nu incercati sa va luati dupa inteligenta Caci omul deocamdata nu poate distruge un asteroid de dimensiuni mari asa ca trebuie sa va mai ganditi daca omul este in capatul lantului trofic... cum se stie acum |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2019 - 11:51 AM |