Descrie te in trei cuvinte |
![]() ![]() |
Descrie te in trei cuvinte |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
eu nu-s nici mic nici negru si nici urat nu cred ca sunt, da motanul meu e (IMG:/laugh.gif)
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
(talib) eu nu-s nici mic nici negru si nici urat nu cred ca sunt, da motanul meu e (IMG:/laugh.gif)
nu invers? (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
ah! mai prins cu minciuna
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Am spus ca nu te cred! Trebuie sa vad poza cu motanul shi cu tine! :roll:
OT 1)Obosita 2) Tired 3) Cansada -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
plictisita, plictisita, plictisita
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
transpirata, insetata, somnoroasa....combinatia perfecta..... (IMG:/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/biggrin.gif) so, daca astepti vreo propunere.... nu-s io aceea (IMG:/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
:laughing3:
da maybe...am citit mai bine ce am scris si.... :smoke: asta mai lipsea din peisaj k sa.............. (IMG:/laugh.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
Tigara de dupa e absolut fenomenala. (IMG:/laugh.gif)
Taieturi, usturime, bere. Ma caracterizeaza la fix. -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
S-a tzacanit foarfeca valiSS??? (IMG:/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
morocanoasa,refractara si incapatanata.....nu n-am imbatranit e doar din vina telefonului care suna :twisted:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/smile.gif) incalzita, obosita si...nespus de bine dispusa (IMG:/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
somnoroasa, visatoare, incantata pana in varful urechilor :oops: (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
(maybe) (IMG:/smile.gif) incalzita, obosita si...nespus de bine dispusa (IMG:/smile.gif)
Ce ai beut iara? (IMG:/tongue.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) plictisita, morocanoasa, pusa pe cearta (acum trebuie doar sa gasesc pe cineva cu care sa ma cert :evil: ) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
(tuffgirl) (maybe) (IMG:/smile.gif) incalzita, obosita si...nespus de bine dispusa (IMG:/smile.gif)
Ce ai beut iara? (IMG:/tongue.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) plictisita, morocanoasa, pusa pe cearta (acum trebuie doar sa gasesc pe cineva cu care sa ma cert :evil: ) so, iata-ma in foarte putine cuvinte (trei (IMG:/tongue.gif) ), azi: toleranta, generoasa, optimista intr-un cuvant: BUNA, meeeey :wink: |
|
|
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
nejustificat de cinica....hrrrrrrrrr
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
(Rose Marie) nejustificat de cinica....hrrrrrrrrr de ce, marierose, viata e frumoasa si... de cele mai multe ori, bate filmul :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
Il bate chiar la coorul gol.
Nu mai stiu pe ce topic sunt; azi ma simt plin de mici. Si a venit si-un popa la carciuma, cu doi cocalari, si bea si manca de jurai ca i se bat lupii la gura. Mi-e lene sa descarc pozele acuma; va arat maine. -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
(ValiSS) Mi-e lene sa descarc pozele acuma; va arat maine. (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) te-ntizi, a? (IMG:/laugh.gif) ca o vulpe (IMG:/tongue.gif)
PS bine faci :wink: |
|
|
![]()
|
|
(maybe) (Rose Marie) nejustificat de cinica....hrrrrrrrrr de ce, marierose, viata e frumoasa si... de cele mai multe ori, bate filmul :wink:Mi-am expus toate angoasele refulate tranasant si fara sa imi amintesc ca in fata mea era cea mai buna prieneta care ma determinase sa vorbesc-asa-i cand starnesti o introverta.Ei nu ii pare rau,acum stie,mie da,sunt si mai trista. Am batut si filmul dar nu cu voie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 08:32 AM |