IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Sunt mandru -Am Retea-
Tor@
post Aug 25 2005, 05:17 AM
Post #21


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 10-August 05
From: Iasi
Member No.: 1,591



(andreic)
Toate placile mai ieftine se fac cu realtek si merg bine, totul e sa fie nimerite la compatibilitate, chipset, transceiver (ala negru) etc. Intreaba pe cei care au retele ca sigur nu au Intel-uri decat 2-3 la 50-100 oameni (IMG:/biggrin.gif) Si apropo, felicitari ca ai redescoperit acest thread dupa 1 an :wink:


(IMG:/smile.gif) )...da l-am descoperit cam tarziu..dar asta este...acum am descoperit tot forumul... (IMG:/biggrin.gif)

iar in ceea ce priveste Realtek-urile....pune-ti tu intentiile alea de placi ca eu raman la Intel si la 3Com.....cand e o problema le zic sa-si ia una din placile astea ..... si crede-ma ca nu ma mai plimba astia toata ziua ca o picat placa ca sa schimb MAC-ul pe server, ca el nu stie si sa ma duc acasa la el sa o schimb eu, etc, etc, etc....Sincer..vrei sa stai fara griji din pct asta de vedere....Intel si 3COM

aaaa....si pretul.....20 lei un Realtek si 25 un Intel....nu cred ca pt 5 lei este cineva care sa se puna si sa nu-i aiba

in rest...

Love and Peace...and WAR sometimes
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blondu
post Aug 25 2005, 10:11 AM
Post #22


Member
**

Group: Members
Posts: 121
Joined: 13-August 04
From: bucharest
Member No.: 390



sincer ? da , si eu merg pe intel si 3com rtl`urile sunt de rahat . si daca nu aveti ce face uitati`va si voi la subiectu` hardware & software. am si eu o prb.. poate ma puteti ajuta . multumesc


--------------------
Take Care !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andreic
post Aug 25 2005, 02:18 PM
Post #23


Member
**

Group: Members
Posts: 314
Joined: 29-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 36



>iar in ceea ce priveste Realtek-urile....pune-ti tu intentiile alea de placi ca eu raman la Intel si la 3Com.....cand e o problema le zic sa-si ia una din placile astea ..... si crede-ma ca nu ma mai plimba astia toata ziua ca o picat placa ca sa schimb MAC-ul pe server, ca el nu stie si sa ma duc acasa la el sa o schimb eu, etc, etc, etc....Sincer..vrei sa stai fara griji din pct asta de vedere....Intel si 3COM

He he, asta s-o crezi tu, cand e sa se arda o placa se arde la fel indiferent de marca da iti pare mai rau de una mai de marca decat de una ieftina. Si 3com foloseste aceeasi tehnologie, producatorii de trafuri de separatie (de ex) sunt aceiasi, insa placile 3Com sunt considerate mai bune din punct de vedere logic, al chipsetului, iar acest lucru este incontestabil. Asta nu le face insa sa mearga "mai bine" ci poate mai stabil, mai putine probleme de compatibilitate etc...

Switchurile, aproape toate astea rezonabile la pret sint cu Realtek si sunt fololsite cu succes de mii se retele, atata timp cat sunt instalate corect, respectand regulile de protectia muncii si protectia electrica. Mai mult, chipurile Realtek sunt comisionate sub diverse forme de producatorii de placi de baza... de ex Via based (IMG:/smile.gif)

Ca sa te parafrazez pe tine, ti-as spune mai corect, intradevar fiecare isi pune ce vrea, dar sa se delimiteze de la afirmatii despre "imitatii", sa vorbeasca despre ceva care cunoate bine... E usor sa spui ca ceva e de rahat, insa asta e dovada de necunostinta de cauza, de afirmatii gratuite fara baza stiintifica, fara argumente, tinand cont ca asa cum spuneam sunt mii de placi in exploatare care merg foarte bine, ca nea gheorghe nu o sa stea pe ganduri cand isi ia ceva, ia ce e mai ieftin.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sweety
post Aug 25 2005, 08:05 PM
Post #24


Senior Member
****

Group: Members
Posts: 3,213
Joined: 14-August 05
Member No.: 1,600



b?ah blah blah .. nu vreau nimic doar ma bag inseama :roll: :roll: :roll:


--------------------
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blondu
post Aug 28 2005, 10:02 PM
Post #25


Member
**

Group: Members
Posts: 121
Joined: 13-August 04
From: bucharest
Member No.: 390



SMC`urile ce`au ? sunt si ele ff bune .. cel putin fata de RTL`uri (IMG:/wink.gif) voi ? ce parere aveti !?


--------------------
Take Care !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linksys
post Jun 26 2007, 09:50 PM
Post #26


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 26-June 07
Member No.: 6,678



Thank you kindly. This information is very useful for me. Great site! Thanks again!

___________________________________________________________________
http://www.neolink.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virus
post Jul 11 2007, 06:25 PM
Post #27


Member
**

Group: Members
Posts: 317
Joined: 15-May 03
From: Cluj-Napoca
Member No.: 11



Pana la urma "reteaua de cartier" a crescut pana la 100 utilizatori, cuprinzand toate blocurile din jur. Routerul s-a transformat intr-un server serios, iar switchurile s-au inzecit...Banda maxima de internet a ajuns la 10 MB/s care se impartea la toti uzerii din retea cu 100 MB/s in Metropolitan. Serverul gazduia pagina internet, hub extern de DC++, server de counter strike.
Toate au fost realizabile, insa de 6 luni reteaua sa vandut.

That's the story !
End.


--------------------
Time pays us only with a cold and silent grave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post



2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th January 2020 - 02:12 AM