Rochii de mireasa |
![]() ![]() |
Rochii de mireasa |
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Mnoooo...cred ca Tuffy are nevoie de niste incurajari la momentul asta (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Go Tuff go go go..... (IMG:style_emoticons/default/0027.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Unde vrei sa merg? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
La mine in brate?? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
JJ parca erai ocupata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Who me?? Pt un hug las tat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Pe asta o sa o am cand o sa vina vremea!!! Sper ca se va gasi un croitor care sa mi-o faca pt ca nu stiu de unde s-o iau altfel (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
fox, JJ, grabiti-va, mama, ca nu ma mai incape my little black mini dress (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://www.rochiidemireasa.biz/164-339-thickbox/rochie-domnisoara-de-onoare-delia.jpg) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu altii cum sunt dar eu cred ca pana am sa pun rochia aia pe mine, o sa trebuiasca sa gasesc un croitor care sa o faca marimea XXL. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
fox, JJ, grabiti-va, mama, ca nu ma mai incape my little black mini dress (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.rochiidemireasa.biz/164-339-thickbox/rochie-domnisoara-de-onoare-delia.jpg) daca astepti "dupe" mine.........pune-o la naftalina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Zici tu? ...
|
|
|
![]()
|
|
ai vreun gand sa ma iei?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hai ben, raspunde...sa-mi pun bani deoparte pt cand se striga daru' ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Buey, cu voi nu se stie niciodata ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 03:46 PM |