Waga, Waga, Waga! |
![]() ![]() |
Waga, Waga, Waga! |
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Spune mai bne daca e loc de vreo muscatura .... (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 603 Joined: 18-December 07 From: In my world of paper flowers Member No.: 11,655 ![]() |
Asta nu pot sa spun... :roll:
Alea se fac de obicei pe neveu. -------------------- Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
mai bine reptilieni decat insectoizi (IMG:/tongue.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
La ce diferenta te-ai gandit man?
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(marius) La ce diferenta te-ai gandit man? (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) de timp
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
gata sunt complect valurita...sigurul lucru care mai lipseste e sa fiu rapita de extraterestrii shi o sa fiu la pas cu waga, waga waga....cred :nustiu:
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(tuffgirl) gata sunt complect valurita...sigurul lucru care mai lipseste e sa fiu rapita de extraterestrii shi o sa fiu la pas cu waga, waga waga....cred :nustiu: (IMG:/laugh.gif) reeeeeefreeeeen: waga waga waga.... :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Ovidiu,
Lasa ca-ti fuck io waga-waga pana mori ! Lasa-ne cu tampeniile tale ! Du-te inapoi la Science fiction (where you belong ! (IMG:/laugh.gif) ) -------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
io m-am cam plictisit si banuiala mea e ca nici el nu crede ce spune dar e singurul fel in care se poate baga in sama
err |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 603 Joined: 18-December 07 From: In my world of paper flowers Member No.: 11,655 ![]() |
pai din moment ce nu stie sa explice...e clar ca nici el nu intelege ce e cu valurirea asta.
-------------------- Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
moama ce slow sunteti :roll: Pai nu e "valureala" stiinta care se ocupa cu bagatul in ceatza? Te invarte shi te intorce de nu mai sti dincotro veneai shi incotro te duci? Omul si-a facut datoria shi ne-a valurit pe toti...asta inseamna ca stie ce face shi intelege in profunzime despre ce e vorba (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
waga waga waga (IMG:/tongue.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
(ovidiu bufnila) Ei conduc lumea? Ei sunt aroganti? Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Ne imaginam ca iesim din neant dar de fapt coboram, adanc, nebuneste. Apoi iesim la lumina, valurind! Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Revolutiile din 1848 au pregatit miscarile din 1989 intr-un chip necunoscut oamenilor de rand si uite ca! Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Au desfundat caile infundate ale Capitalului!? Au prilejuit unor paturi sau grupuri sa puna mana pe putere cu violenta, fara mila, revendicandu-si halci din ce era al tuturor. Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! E ca si cum spiritul tribal traieste si astazi lafaindu-se la volanul unei mercedes, tragand din trabuc si incercand sa-si ascunda pe sub frac goliciunea ancestrala boita cu vopseluri vegetale si ademenita de ritualuri sangeroase. Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga!
:roll: :shock: :roll: agaw-agaw-agaw. Bine-asa, valuritor valurit? (IMG:/wink.gif) -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
mi-ar placea daca ar putea aborda putin si putin din scena politica romaneasca (IMG:/smile.gif) mai ales acum cand se aproprie summitul nato.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
Pai cam asta am si vrut. Sa vina, sa-mi zica 'tigrule' si alte alea si noi sa nu ne plictisim.
-------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
si totusi cine face waga waga? (IMG:style_emoticons/default/c_whistling.gif)
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 05:36 AM |