Trucuri pentru o piele delicata |
![]() ![]() |
Trucuri pentru o piele delicata |
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
mie imi plac pt fatza produsele oil of olavz 8)
pt corp loreal si cel mai des mastile naturala cu miere, banane, lamaie, castravete dupa parerea mea sunt cele mai eficiente. -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 6-June 08 Member No.: 13,607 ![]() |
Eu cred ca unul dintre secretele "tineretii fara batranete" il constituie alimentatia. Un regm alimentar bogat in legume si fructe proaspete este foarte util in mentinerea tineretii si sanatatii noastre.
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
plus doi litrii de apa
plata zilnic -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 20-March 09 Member No.: 14,075 ![]() |
Eu folosesc urmatoarele masti (cel putin una pe saptamana)
Masca cu ovaz pentru ten gras Jumatate de cana mica de fulgi de ovaz maruntiti (in blender sau masina de rasnit) Jumatate de cana mica de miere Optional, daca nu ai tenul usor iritabil: doua picaturi de ulei esential de portocale Se adauga apa pana cand se formeaza o pasta omogena Lasa masca sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta. sau Masca Maria Antoaneta O lingura ceai concentrat din coaja de stejar sau hamamelis Un ou intreg Sucul unei lamai Trei linguri de lapte praf Amesteca foarte bine ingredientele si aplica pe fata, gat si decolteu timp de 15-20 minute, apoi clateste cu apa calda. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th December 2019 - 07:45 PM |