LIGA 1, ETAPA |
![]() ![]() |
LIGA 1, ETAPA |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
POLI IS 2-3 UNIREA
U CRAIOVA 1-1 GLORIA BTR OTELUL 0-1 DINAMO POLI TM 3-0 U CLUJ FARUL 0-0 RAPID GLORIA BZ 1-1 FC VASLUI CFR 1-2 PANDURII CEAHLAUL 1-1 UTA STEAUA 2-0 DACIA Si uite asa Steaua si CFR la egalitate de puncte pe primul loc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Am o singura chestie pt voi:
HAI RAPIDUL!!!! (IMG:style_emoticons/default/0027.gif) A si vrei sa spui ca nu te asteptai ca Steaua sa revina.....''miraculos'' ??? Caaahhh! Iar mi-am amintit de meciul Steaua - Rapid....iar iau foc exact ca bricheta din capul arbitrului...errrr (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Daca acum s-ar termina campionatul Steaua ar iesi castigatoare.
Chiar daca au numar de puncte egal, in intalnirile directe Steaua sta mai bine. So... Mi mi-ar placea ca anul asta sa castige CFR-ul campionatul dar tare-mi e ca si-o vor lua rau de tot in Liga Campionilor. In rest, HAI PANDURII! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sansele ca ei sa pice-n B sunt aproape nule. Sper sa nu ne faca "surprize" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Esti si tuh rapidist sa inteleg?? (IMG:style_emoticons/default/0022.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 05:36 AM |