Baieti buni |
![]() ![]() |
Baieti buni |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 2-May 05 Member No.: 807 ![]() |
Mi se pare ca este primul film romanesc cu adevarat comercial.Era si timpul. Voi ce parere aveti?
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 25-April 05 Member No.: 776 ![]() |
da... e destul de interesant. dar cam neverosimil! mai ales faza cu interviul pro tv ... :roll:
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 2-May 05 Member No.: 807 ![]() |
(IMG:/smile.gif) )) decat deloc...au fost cateva faze cu cosmina pasarin si cu stefan banica jr de nu mi-a venit sa cred ca e film romanesc (stiti voi scena de pe scaun)vreo 5 minute m-am intrbat ce face CNA-ul...pana sa imi dau seama de fapt ca era trecut de ora 10 si ca la ora asta tarzie din noapte CNA-ul isi mananca grisuletul si se pregatesc sa faca nani:)))
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 326 Joined: 13-December 03 From: Bucuresti Member No.: 111 ![]() |
:hammer: pur si simplu nu-mi place
-------------------- Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul.
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(kasia19) (IMG:/smile.gif) )) decat deloc...au fost cateva faze cu cosmina pasarin si cu stefan banica jr de nu mi-a venit sa cred ca e film romanesc (stiti voi scena de pe scaun)vreo 5 minute m-am intrbat ce face CNA-ul...pana sa imi dau seama de fapt ca era trecut de ora 10 si ca la ora asta tarzie din noapte CNA-ul isi mananca grisuletul si se pregatesc sa faca nani:)))
CNA-ul era high (IMG:/biggrin.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
mi se pare o porcarie ...
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 13 Joined: 9-May 05 From: Undeva, candva... Member No.: 833 ![]() |
E super! :noroc:
-------------------- Super!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 86 Joined: 10-May 05 Member No.: 843 ![]() |
se poate folosi cu succes expresia "un rahat" pt a descrie acest serial
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
(fullger) se poate folosi cu succes expresia "un rahat" pt a descrie acest serial
Eufemistic, spus ! Din fericire pentru el, rahatul (aka "turkish delight"), cu sau fara apa rece, este mai bun decat serialul ! (IMG:/laugh.gif) -------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Mey Bogdan dar ce critic esti mey...
Hm...tot ce pot sa spun pana acum e ca....nu e telenovela. Cei mai multi dintre actori joaca foarte prost, mai ales tipa care cica e sora inspectorului Boboc sau cum naiba ii zice, parca zici ca ea joaca alt film, si juniorul se umfla prea tare in pene de parca e cel putin Al Capone...Ce sa zic e interesant fata de ce s-a facut pana acum, nu pot sa spun ca e un film bun dar nici foarte prost nu e . E pur si simplu romanesc! -------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
Eu nu am nici o opinie pentru ca nu urmaresc acest serial fi'ndca e romanesc si nu mai este nevoie de nici o explicatie suplimentara.
-------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Cred ca singurul film romanesc care mi-a placut se numea ceva de genul...Profetul , aurul si ardelenii, aducea a western....si mai erau si alea din seria Margelatul dar acum nu prea mai au farmec.
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 121 Joined: 13-August 04 From: bucharest Member No.: 390 ![]() |
da.... e reusit intradevar !! parerea mea (IMG:/tongue.gif)
-------------------- Take Care !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Blondule, te referi la serial sau la filmul mentionat de Anaisse ? Ca, daca te referi la serial atunci "Simti ? M-am basit" este, intr-adevar, o replica memorabila. Moderatori, va rog nu ma cenzurati, am citat din "intelepciunea" lui Stefan Banica.
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 121 Joined: 13-August 04 From: bucharest Member No.: 390 ![]() |
ma refeream la serial .. mie unu' imi place... fatza de ce filme am avut facute pana acum ..... e totushi mai ..."sus" ... si oricum .. a fost parerea mea (IMG:/tongue.gif) fiecare cu parerea lui (IMG:/wink.gif)
-------------------- Take Care !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
trecand peste acele expresii de "cartier" , mie imi place cu joaca banica.i se potriveste acest rol mai bine decat oricare altu`."romanes" ramane intradevar "romanes".aduce un pic cu jiji
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
eu am vazut doar ultimul episod din prima serie si mi-o placut :roll:
e bunicel Dragos Bucur arata tare bine (IMG:/laugh.gif) are niste bube printre care se numara si faptul ce e imitatie dupa LETHAL WEAPON si ca actiunea nu e verosimila tinand cont de tara in care are loc , romania ... apoi unii actori nici cand zic buna ziua nu-ti vine sa-i crezi in serial ... :roll: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 390 Joined: 10-July 05 From: Dreamland Member No.: 1,470 ![]() |
Eu ador serialul ala si imi place cel mai mult de Ciupanez. Anne si mie imi place Dragos Bucur.Acum sunt in vacanta nu? oricum,abia astept sa inceapa din nou.
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 602 Joined: 19-August 05 From: In You're Soul !!! Member No.: 1,619 ![]() |
am vazut 10 min din film si am adormit (IMG:/smile.gif) va dati seama ce mult m-a impresionat
-------------------- Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 23-June 05 From: on the INTERNET Member No.: 1,004 ![]() |
(kasia19) Mi se pare ca este primul film romanesc cu adevarat comercial.Era si timpul. Voi ce parere aveti?
Oare chiar e comercial ? Nu mi se pare... Stilul vizual este exceptional, dar comercial... Ar putea sa placa la polonezi si/sau la bulgari. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 12:00 AM |