Ce post TV preferati |
![]() ![]() |
Ce post TV preferati |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Pro Cinema pnetru ca dau filme super si in ultima vreme au dat multe filme cu si despre Holocaust :selemb:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
pro tv , si pro cinema
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
Antena1, antena3 pentru anumite emisiun despre vedete, Acasa pentru serialul meu preferat (IMG:/biggrin.gif) si Protv rareori.
-------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 602 Joined: 19-August 05 From: In You're Soul !!! Member No.: 1,619 ![]() |
(Shewanna) Antena1, antena3 pentru anumite emisiun despre vedete, Acasa pentru serialul meu preferat (IMG:/biggrin.gif) si Protv rareori.
antena3 ... si HBO odata pe an (IMG:/biggrin.gif) degeaba am 60 de posturi :cry: :roll: -------------------- Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!!
|
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
ProTv , ProCinema , Animal Planet , Reality ,Discovery ,
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(Shewanna) Antena1, antena3 pentru anumite emisiun despre vedete, Acasa pentru serialul meu preferat (IMG:/biggrin.gif) si Protv rareori.
VDTV ? ;-) aia shew ? pe Antena 3 ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 250 Joined: 25-September 05 From: in gandul tuturor Member No.: 1,785 ![]() |
(nicky) ProTv , ProCinema , Animal Planet , Reality ,Discovery ,
(FireEyes) Chiar daca te uiti mai mult sau mai putin,
Ce post TV preferi ? Dintre cele din Romania... cand e stins tv-ul am voie sa ma uit? (IMG:/laugh.gif) -------------------- caracterul omului e destinul sau...
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(phishykera-ariena) cand e stins tv-ul am voie sa ma uit? (IMG:/laugh.gif)
Atunci fie esti la serviciu fie esti pe un www ;-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 390 Joined: 10-July 05 From: Dreamland Member No.: 1,470 ![]() |
hallmark, hbo, mtv, fashionTv.
-------------------- Nobody likes you when your dead.
It just ain't right. Just 'cause I'm biting on your head, there's no need to be impolite. An' If I still had eyes, Then I would surely cry. Nobody likes you when you're dead An' that's the story of my life. |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 602 Joined: 19-August 05 From: In You're Soul !!! Member No.: 1,619 ![]() |
ma scoate din pepeni Acasa TV !!!!!!!!!!! :rating: :gun:
-------------------- Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!!
|
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
Si pe mineeeeeeeeeeeeeee da tot ma uit la filmuletul cu pustisorul ala dulce , "Micutul Frijolito " .Cherida oricum ma calca pe nervi si Lori la fel .
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 250 Joined: 25-September 05 From: in gandul tuturor Member No.: 1,785 ![]() |
ce-mi place! ce intreaba mihai si ce raspunde lumea....
numai posturi romanesti , numai... (IMG:/laugh.gif) -------------------- caracterul omului e destinul sau...
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
(FireEyes) (Shewanna) Antena1, antena3 pentru anumite emisiun despre vedete, Acasa pentru serialul meu preferat (IMG:/biggrin.gif) si Protv rareori.
VDTV ? ;-) aia shew ? pe Antena 3 ? Uneori. In topul preferintelor mele se afla "In gura presei", urmaresc zilnic, este de la 1.15 noaptea :inlove: -------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 28-October 05 From: Bucuresti Member No.: 1,959 ![]() |
Pro Tv
-------------------- Orice fiinta pe care n-o pot iubi este pentru mine un izvor de adanca tristete.Orice fiinta pe care am iubit-o si n-o mai pot iubi inseamna pentru mine un pas spre moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 176 Joined: 21-October 05 From: iasi Member No.: 1,932 ![]() |
imi place pro cinema pt c a in ultima vreme da filme chiar dragutze dar cel mai mult si cel mai mult atunci cand sunt super obobsita ma relaxez uitandu-ma la desene animate pe jetix sau pe cartoon.:oops: :selemb:
-------------------- Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el
|
|
|
![]()
|
|
Pe cartoon , jetix sau minimax are fi-mea grija sa ma puna la curent , hihihi (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) Imi place "Laboratorul lui Dexter" .
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 176 Joined: 21-October 05 From: iasi Member No.: 1,932 ![]() |
si mie si mie :woot_jump:
-------------------- Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
Pro7 , vox , viva 8)
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
cartoon network, hbo , mtv base
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 442 Joined: 13-June 05 Member No.: 973 ![]() |
MTV, Acasa Tv, Atomic, Pro Cinema...cam asta...rareori ma mai uit si pe Pro Tv sau Antena 1.
Besos, Criss :wink: :wink: :wink: -------------------- Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 05:22 AM |