Care e cel mai bun sistem de operare? |
![]() ![]() |
Care e cel mai bun sistem de operare? |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 66 Joined: 2-December 04 From: Heaven... Member No.: 556 ![]() |
Sunt atatea OS pe piata in ultima vreme... dar prea putine sunt foarte bune... dupa parerea voastra care e cel mai bun?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
pentru un pc pe care il folosesti acasa recomand xp-u .. daca umblii mult pe net recomand 2000-u sau linux
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 29-May 03 From: Bucuresti Member No.: 36 ![]() |
(Caesar) Sunt atatea OS pe piata in ultima vreme... dar prea putine sunt foarte bune... dupa parerea voastra care e cel mai bun?
Problema nu e OS-ul ci userul :wink: |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
(andreic) (Caesar) Sunt atatea OS pe piata in ultima vreme... dar prea putine sunt foarte bune... dupa parerea voastra care e cel mai bun?
Problema nu e OS-ul ci userul :wink: |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 4-April 06 Member No.: 2,377 ![]() |
Windows XP este, zic eu cel mai fain, deoarece este cel mai nou si cel mai bun!
-------------------- B.U.G Mafia feat. Adriana - Viata Noastra
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 24 Joined: 13-October 06 Member No.: 3,581 ![]() |
asa zici tu ca winxp este cel mai bun (IMG:/smile.gif) pentru ca este cel mai nou (IMG:/smile.gif) ) e pe piata de ani de zice adica nou sigur nu e ... ia uitate la distributiile de linux cand au aparut ultimele probabil ca a aparut o distributie si saptamana trecuta ...
si cat despre cel mai bun e foarte discutabil .... |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 10-July 11 Member No.: 21,095 ![]() |
Windows XP Pro ramane la ora actuala, dar peste ceva vreme Windows 7 va fi dupa ce va aparea tot ce trebuie (software) pentru a putea rula pe el tot ce doresti, parerea mea.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th December 2019 - 06:01 AM |