Care e atu-ul tau? |
![]() ![]() |
Care e atu-ul tau? |
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) io sar peste ...sa :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 867 Joined: 17-February 08 From: Unde se agata harta in cui Member No.: 12,777 ![]() |
atu-ul tau care e Maybe??
-------------------- " Daca dragoste nu e , nimic nu e"
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Ce-mi place la mine? Mmmm...umerii, aerul un pic retro (da, mi se spune ca arat ca o actrita din filmele alb-negru), misterul aparent care se duce dreak imediat cum apuc sa deschid gura si sa spun tot, de la cap la coada inclusiv ce am mancat la micul dejun si cum il chema pe ursul meu de plush din copilarie :roll: :roll: Nu stiu de ce fac asta...incerc sa ma abtin dar nu-mi iese....sunt o gura sparta, asta sunt!
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 867 Joined: 17-February 08 From: Unde se agata harta in cui Member No.: 12,777 ![]() |
las' esti un om deschis asta ee....estu tu , si ce daca??? Cine te place te place asa :wink: .Esti o femeie cu misterul tau...mie imi place asta (IMG:/laugh.gif)
-------------------- " Daca dragoste nu e , nimic nu e"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 7-February 07 Member No.: 4,813 ![]() |
Pai aia e ca nu mai lasa loc la mistere. Desi mie mi-ar place sa fiu (prieten) cu un astfel de om. Macar stii la ce sa te astepti. Prea multe secrete strica. Parerea mea.
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
(jolie_jojo) Dar ia spune de unde ai zambilicii astia???
SweetIM.com :roll: -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
(Iomis) Pai aia e ca nu mai lasa loc la mistere. Desi mie mi-ar place sa fiu (prieten) cu un astfel de om. Macar stii la ce sa te astepti. Prea multe secrete strica. Parerea mea.
Da stiu...am o gramada de prieteni (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) care o fi motivul de oi fi asa de populara ? (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) Cu misterele e mai greu...nu prea imi iese :? -------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
(Aneisse) Ce-mi place la mine? Mmmm...umerii, aerul un pic retro (da, mi se spune ca arat ca o actrita din filmele alb-negru), misterul aparent care se duce dreak imediat cum apuc sa deschid gura si sa spun tot, de la cap la coada inclusiv ce am mancat la micul dejun si cum il chema pe ursul meu de plush din copilarie :roll: :roll: Nu stiu de ce fac asta...incerc sa ma abtin dar nu-mi iese....sunt o gura sparta, asta sunt!
(IMG:/tongue.gif) (IMG:/tongue.gif) (IMG:/laugh.gif) -------------------- " Daca dragoste nu e , nimic nu e"
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 16-March 10 From: Denmark Member No.: 14,439 ![]() |
Mi-e teama ca nimic rau nu i se poate intampla motorului, poate a devina mai linistitmai putin zgomotos si sa raspunda mai bine la apasarea acceleratiei. Dar pt asta trebuie sa alimentezi mai mult cu acelasi tip de combustibil, de preferinta unul de calitate MOL sau OMV.
By the way, to whom the biotualet is necessary, come I recommend biotualet. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
nush cu ce sa incep (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sensibilitate,feminitate si acum o spun p-aia cu inteligenta (daca ma contrazice careva.... (IMG:style_emoticons/default/nhl_fight.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Banuiesc ca tot o femeie te-ar putea contrazice ... ma indoiesc ca barbatii ar indrazni sa mearga mai departe de ... feminitate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
aproape uitasem cat poti fi de rau...norocul meu e ca imi amintesti mereu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pt tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=ZhL2-hWfE-k |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Si tu ma crezi ...
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
"vocea si talentul meu" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa-ti dau un... LA? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 205 Joined: 14-June 11 Member No.: 20,037 ![]() |
Los Angeles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th December 2019 - 03:18 AM |