5 Mai, Ziua Barbatului |
![]() ![]() |
5 Mai, Ziua Barbatului |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Bărbaţi! Anul trecut am demonstrat că suntem uniţi. Am demonstrat că merităm să avem o zi numai a noastră, o zi în care să ne bucurăm de tot ce ne place, o zi în care să putem ieşi la bere cu prietenii, să ne uităm la filme cu karate, să ne jucam, să ne uitam la fotbal, să ne ocupăm de maşinile şi motocicletele noastre, fără să fim deranjaţi de nimeni.
Bărbaţi! Anul acesta trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să declarăm Ziua Bărbatului zi liberă. Trebuie să facem o lege prin care să ni se recunoască dreptul la o zi liberă. O zi numai a noastră, fără compromisuri sau jumătăţi de măsură. O zi în care sa ne exersăm drepturile aşa cum ştim noi mai bine. Pentru aceasta trebuie să ne organizăm şi să luptăm, trebuie să demonstrăm că suntem în stare să ne luăm soarta în mâini. Trebuie să mergem să semnăm pentru Ziua Bărbatului. Am adaugat si un chestionar. Nu exista raspunsuri ma abtin, nu stiu. La orice vot NORMAL, exista 2 optini, Pro (Da) sau Contra (Nu)
Attached File(s)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Asta inseamna ca vreti si......cadouri??? Errrrr (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Asta inseamna ca vrem sa avem o zi libera ! O zi in care sa putem merge la o bere fara sa dam explicatii peste explicatii ! Nu e vorba de cadouri ! (Asta nu inseamna ca am refuza!) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
Na!Acu tre sa-i cumpar si io Cezarului flori?Sau bere ii ajunge?Hihihihi!Hai ca-s fata buna si votai da.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Apropo, m-am uitat peste initiativa.
Ea sustine atat 8 martie cat si 5 mai zile libere din pct de vedere legislativ. La fel ca si 1 decembrie, ca si Craciunul sau Pastele. N-ar fi rau deloc! Romania oricum se afla pe unu din ultimele locuri in aceasta privinta. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2019 - 11:23 AM |