Bowling |
![]() ![]() |
Bowling |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 31-January 07 Member No.: 4,718 ![]() |
Cui ii place sa isi scoata privirea de sub monitor si sa joace bowling?
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Nu am jucat niciodata, pare destul de interesant atata timp cat nu e capul tau pe post de bila (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) .
Am inteles ca se fac campionate de bowling :roll: -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
am jucat o data (IMG:/laugh.gif) mi-a ramas un deget in minge cand i-am facut vant a zburat cu tot cu mana mea :roll: in rest e aiurea dadeam pe langa cateodata mingea nici nu ajungea la popice :shock: ehh o experienta interesanta , dar nu e de mine (IMG:/laugh.gif)
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 17-July 07 Member No.: 7,130 ![]() |
(ynnad) Cui ii place sa isi scoata privirea de sub monitor si sa joace bowling?
Buna ziua, Cred ca aproape nimanui, se poate juca pe calculator si nu isi mai prinde nici degetele in bila. Numai Bine ! |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 390 Joined: 10-July 05 From: Dreamland Member No.: 1,470 ![]() |
(Catalin121) (ynnad) Cui ii place sa isi scoata privirea de sub monitor si sa joace bowling?
Buna ziua, Cred ca aproape nimanui, se poate juca pe calculator si nu isi mai prinde nici degetele in bila. Numai Bine ! Aiurea ! Ti se pare mai interesant pe calculator ? Zau acum... :? -------------------- Nobody likes you when your dead.
It just ain't right. Just 'cause I'm biting on your head, there's no need to be impolite. An' If I still had eyes, Then I would surely cry. Nobody likes you when you're dead An' that's the story of my life. |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Prima si ultima oara cand am jucat... am fost clovnul grupului :oops: :oops:
Sunt Tufa la jocul asta (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 26-July 07 Member No.: 7,280 ![]() |
Nu am jucat niciodata! (IMG:/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 17 Joined: 30-June 07 From: Bucuresti Member No.: 6,743 ![]() |
Mie mi s-a parut fun... dar ma durea cotul dupa 2 ore de joc (IMG:/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
mi-ar place sa joc..dar nu am unde.... :cry:
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
...poate ca mi s-ar fi parut si mie funny daca nu mancam bataie tot timpul... :roll:
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Vreau sa incerc si eu...Aneisse ma lasi sa te bat? :twisted:
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Aaaaaaa....Numai daca ma lasi sa te bat eu prima...si dak mai poti sa te misti dupa aia...n-am nimic impotriva. (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
|
|
![]()
|
|
Ok...te provoc :twisted:...jap jap o manusa peste moaca (IMG:/tongue.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
(selen) mi-ar place sa joc..dar nu am unde.... :cry:
haha la mine se deschide mall-u pe 12... sau 14, nu mai stiu, si va avea o super sala de bowling 8) -------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 603 Joined: 18-December 07 From: In my world of paper flowers Member No.: 11,655 ![]() |
Si mie imi place tare bowlingul.Dar eu tot timpul pierd.Nu stiu de ce.Lipsa de concentrare totala. Plus ca alunec tot timpul,scap mingea din mana...Dar mie imi place :roll:
-------------------- Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
(Miracle) Si mie imi place tare bowlingul.Dar eu tot timpul pierd.Nu stiu de ce.Lipsa de concentrare totala. Plus ca alunec tot timpul,scap mingea din mana...Dar mie imi place :roll:
stai linistita, nu numai tu pierzi tot timpul... toti de pe forumul asta pierdem tot timpul (IMG:/laugh.gif) -------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
mda... shi asta e un hobby... pierdutul timpului pe forum.
Cum poti tu sa spui asha ceva Talibane :hammer: In loc sa iti para bine ca stam de povesti cu tine (IMG:/tongue.gif) (IMG:/laugh.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 603 Joined: 18-December 07 From: In my world of paper flowers Member No.: 11,655 ![]() |
La bowling se referea... :roll:
-------------------- Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
|
![]()
|
|
da mai! la bowling ma refeream! ce te iei de mine? vrei sa te spun lu' mamica? (IMG:/laugh.gif)
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2019 - 02:40 AM |