Loto 6 din 49 |
![]() ![]() |
Loto 6 din 49 |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Data fiind conjunctura actuala si potul fabulos disponibil ... (IMG:/smile.gif)
Voi cum stati cu jucatul la loto ? Ati jucat macar o varianta simpla pentru tragerea loto de maine? Aveti noroc la asa ceva? Ce va determina sa jucati la loto? Credeti in asemenea castiguri? Are matematica un rol important in a castiga la loto ? ceau! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
nu stiam eu ce am uitat sa fac, asta era, trebuia sa joc la lotto pt ca am niste numere care cica sunt norocoase
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
numai 6-s norocoase (IMG:/wink.gif)
http://blog.itbox.ro/loto-6-din-49-intamplare-amuzanta/ priviti numerele si spuneti-mi cu ce se aseamna (IMG:/smile.gif) P.S. S-a facut atata tam tam pe tema asta incat oricat de izolat ai incerca sa fii tot nu scapi de cele 6 norocoase (IMG:/laugh.gif) Si sa nu uit ... "SA INCEAPA PSIHOZA!" (IMG:/laugh.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
eu nu joc ca e hotie pe fata facut de inselatoria romana
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
nu joc, nu ma pasioneaza
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th December 2019 - 01:01 AM |