Limbi Straine |
![]() ![]() |
Limbi Straine |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
reveniti ontopic !
Cine e ferm convins ca stie italiana bine (Scris mai ales, termeni medicali) sa imi spuna. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 24 Joined: 10-January 04 From: Bucuresti Member No.: 135 ![]() |
Mihai, eu stiu limba italiana si am facut 6 luni practica intru-un spital din Catania. ....mai precis, echipa noastra a dezvoltat un program pentru informatizarea unui spital. Nu stiu insa daca stapanesc atat de bine termenii medicali.. Pentru ce iti trebuie? (IMG:/laugh.gif)
-------------------- Zambeste, maine poate fi mai rau!
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Trebuie sa traduci un text, care are si termeni medicali, incercam ? iti trimit pe email textul ?
astept raspunsul tau urgent, multumesc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 24 Joined: 10-January 04 From: Bucuresti Member No.: 135 ![]() |
Da, poti sa il trimiti....pot sa incerc.
Numai bine.. -------------------- Zambeste, maine poate fi mai rau!
|
|
|
![]()
|
|
sent ! il ai deja pe email.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Mihai,
Nu pot sa spun ca stiu cel mai bine italiana (cel mai bine stiu engleza si franceza) dar pot sa-ti spun ca stiu destul de bine italiana (mai am insa, din cand in cand, probleme cu spelling-ul). Daca iti foloseste, atunci voicu_bogdan_florin@yahoo.com. Mai stiu germana si rusa (ambele nivel mediu). Desi germana ar trebui sa-mi fie limba materna, nu m-am straduit suficient sa o invat. Glumind, pot sa spun ca engleza o vorbesti in afaceri, franceza (sau italiana) , in pat, iar germana, in grajd cu slugile :evil: |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 660 Joined: 21-October 04 Member No.: 500 ![]() |
engleza si franceza
amandoua foarte bine italiana o vorbesc la nivel de turist dar daca nu ai traducerea la textul tau trimite-mi-l pe mail. promit sa te ajut -------------------- I didn't see the time...and I waited half my life away
|
|
|
![]()
|
|
Va multumesc dar acum.....nu mai este nevoie.....
Era vorba de o fata bolnava care acum a murit.... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 660 Joined: 21-October 04 Member No.: 500 ![]() |
imi pare rau...
-------------------- I didn't see the time...and I waited half my life away
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 536 Joined: 24-September 03 From: London Member No.: 67 ![]() |
lasa mihai, si eu am alergat pe la banci ptr un amic bolnav de leucemie. am facut rost de 20 de mii de euro si tot a murit. pacat de el...era scump pustiul si-al dracu
-------------------- indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face
|
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
engleza perfect
italiana,spaniola , franceza simple conversatii -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 182 Joined: 29-September 05 From: Timisoara Member No.: 1,814 ![]() |
franceza...ca fac la scoala dar nushtu limba asa bine
si putina italiana....de pe stadioane ce aud din italia :oops: -------------------- Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Enlgeza si spaniola (IMG:/smile.gif) Dar cel mai mult imi place latina,desi nu se mai vorbeste (IMG:/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 182 Joined: 29-September 05 From: Timisoara Member No.: 1,814 ![]() |
(denysa) Enlgeza si spaniola (IMG:/smile.gif) Dar cel mai mult imi place latina,desi nu se mai vorbeste (IMG:/sad.gif)
cum adik nu se mai vb latina? pai si italieni ce vb? engleza mai nou si yo nusthu? :roll: -------------------- Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Italienii vorbesc o limba descendenta din latina,dar nu vorbesc latina :roll:
|
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
(denysa) Italienii vorbesc o limba descendenta din latina,dar nu vorbesc latina :roll:
Corect .Italienii nu vorbesc latina .Tu vorbesti daca si latina? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nu vorbesc latina pentru ca nu stiu asa multe cuvinte,dar imi place foarte mult gramatica. :h:
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 23-June 05 From: on the INTERNET Member No.: 1,004 ![]() |
Multi romani stiu italiana...
Nu ma numar printre ei. |
|
|
![]()
|
|
(tudoriona) Multi romani stiu italiana...
Nu ma numar printre ei. si majoriatatea femei (IMG:/biggrin.gif) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th December 2019 - 05:03 PM |