Craiova |
![]() ![]() |
Craiova |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 53 Joined: 1-October 06 From: Dark place... Member No.: 3,488 ![]() |
as merge si la craiova. as merge oriunde.... numai scap de galati
-------------------- Don't piss me off... I'm runing out of places to hide the bodies...
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(theVlad) as merge si la craiova. as merge oriunde.... numai scap de galati
Man, te vei satura si de Craiova dupa o perioada de stat si ti se va face un dor nebun de Galatiul tau (IMG:/tongue.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
pe cuvantul tau ?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(Anne) pe cuvantul tau ?
te mananca sub limba ? lasa ironiile, nu-si au locul. stai tu in bucuresti 7 ani si apoi sa vedem daca iti mai arde sa zici "pe cuvantul tau?" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
Bucurestiul pute (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Hac, parerea ta ! E singurul oras din Romania unde as sta !
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,691 Joined: 14-March 06 From: Frejus, France Member No.: 2,304 ![]() |
Ce bine! :roll2:
-------------------- This is me for forever
One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
(Sweety) Bucurestiul pute (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
e acrii strugurii aia (IMG:/laugh.gif) ps e buey ca e sub 50 -------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
(Aneisse) (Sweety) Bucurestiul pute (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
e acrii strugurii aia (IMG:/laugh.gif) ps e buey ca e sub 50 nu nu e acrii degeaba incerci :twisted: am stat in bucale 5 luni no thanx prefer mai mult orasul meu natal Brasov (IMG:/tongue.gif) -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
In primul rand 5 luni e sub perioada de adaptare, in al doilea rand pey....tu cv Brasovul te-ai gasit sa faci comparatie. M-as muta si eu la Brasov!
aaaaa........si vedeti ca topicul ista era despre Craiova, da? -------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Craiova...e cetatea Baniei ... este ''locasul'' echipei de fotbal ''Stiinta''
( sau Universitatea Craiova ....Haide Stiinta,Hai Universitatea.... tu campioana unei mari iubiri)... iubesc acest oras pentru simplu motiv ca este orasul meu natal! |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
(FireEyes) (Anne) pe cuvantul tau ?
te mananca sub limba ? lasa ironiile, nu-si au locul. stai tu in bucuresti 7 ani si apoi sa vedem daca iti mai arde sa zici "pe cuvantul tau?" da , imi mai arde si daca as sta 100 din pacate o sa stau pe acolo vreo 5 ani si nu o sa fie o placere adymacsut :okay: :okay: :okay: :handshake: olteanca de`a mea -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Oriunde va aflati olteni sariti si va uniti.
Nu va luati de Craiova ca e Capitala Olteniei iar oltenii sunt oameni aprigi la manie. Oare cum arata Parcul Romanescu acum toamna?! |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 28-March 07 Member No.: 5,382 ![]() |
Craiova...
E un oras destul de agitat, e un oras mare ... se fac multe lucruri bune pe aici: se construieste fff mult , se amenajeaza centrul ( va fi una dintre cele mai frumoase zone centrale din tara) , s-au facut multe locuri de parcare ( asta nu inseamna ca sunt suficiente, dar e bine ca se mai schimba ceva in domeniul asta (IMG:/biggrin.gif) ) , se amenajeaza parcuirile ( parcul N.Romanescu arata super ) ... Pot sa spun ca sunt multumit de ceea ce se face aici (IMG:/smile.gif) -------------------- linkul in semnatura este interzis
|
|
|
![]()
|
|
ai vazut arteziana de la ciuperca ? ce frumoasa e :blob8: :blob4: :blob3:
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 7-May 07 Member No.: 5,852 ![]() |
uu..craiova (IMG:/smile.gif) m-am cam saturat de ea dar e frumoasa recunosc (IMG:/smile.gif)
fantanile sunt super si centrul la fel (IMG:/tongue.gif) a facut solomon o treaba destul de buna. fantana de la ciuperca e foarte draguta ce colorata e craiova asta mai nou (IMG:/biggrin.gif) (IMG:/biggrin.gif) -------------------- De multe ori ma trezesc ca ratacesc spre ale amintirilor carari cu sufletul infipt in nori
Ce-mi deseneaza aripi si imi soptesc Chiar ai crezut ca poti sa zbori? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 08:05 AM |