Ce animale de casa preferati? |
![]() ![]() |
Ce animale de casa preferati? |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 24-June 05 From: Petrosani Member No.: 1,007 ![]() |
Sa va aud
-------------------- Asta sunt eu...
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
cel numit femeie e arhisuficient!!!
(sunt constient ca reprezentantele sexului frumos ma vor uri pt acest reply, imi asum riscul:P) |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
(IMG:/laugh.gif)
Ce chestii! |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Cred ca barbatii ar fi mult mai bine descrishi din acest punct de vedere. (IMG:/laugh.gif)
Anyway inapoi la intrebarea fetei, cel mai mult imi plac cateii. (IMG:/biggrin.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
argumente mariusc , argumente , nu poti sustine ceva fara baza (IMG:/tongue.gif)
de acord catelusii dar in lipsa lor merge si o matza -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
ce fel de matza tu? (IMG:/laugh.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
(tuffgirl) Cred ca barbatii ar fi mult mai bine descrishi din acest punct de vedere. (IMG:/laugh.gif)
Anyway inapoi la intrebarea fetei, cel mai mult imi plac cateii. (IMG:/biggrin.gif) eram sigur ca tu vei reactiona prima ... mrrrrrrrrrrrrrrrr (IMG:/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,420 Joined: 18-June 05 From: candyworld Member No.: 988 ![]() |
(FireEyes) ce fel de matza tu? (IMG:/laugh.gif)
de preferat vie (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) orice fel de matza , imi plac cele bagaboante mai mult parca nu-s asa simandicoase cum sunt cele de rasa . (IMG:/tongue.gif) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Mey, mie imi plac matzele de rasa. Nu stiu de ce dar au ceva distins in ele, nu-si acorda afectiunea oricui.
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 85 Joined: 21-October 04 Member No.: 499 ![]() |
Sa-mi trag palme! Traiesteeeeeeee!!!!
|
|
|
![]()
|
|
alea de rasa sunt tare viclene .. parca te iubesc numai dupa interes .. sunt asa mumoase si o stiu .. in relatia cu ele parca nu sti cine e stapan pe situatie :wink:
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 85 Joined: 21-October 04 Member No.: 499 ![]() |
Anne, asta e o idee preconceputa, fiecare animal are personalitatea lui care nu tine seama de rasa, asta ti-o spune una care a avut in casa si pisici de rasa si pisici comunitare... Posibil ca din cauza frumusetzii lor , cele de rasa sa fie ceva mai protejate si mai rasfatzate de stapani....in mare parte comportamentul lor se datoreaza educatziei iar in mica parte tzine de temperamentul mostenit.
Ideea ca in comparatzie cu cainii pisicile sunt parsive si profitoare este iarasi gresita. Cainii sunt ceva mai inteligentzi dar si pisicile pot sa te iubeasca neconditzionat. Iubesc la nebunie cainii dar ma omor dupa pisici :wink: , sunt atat de gratzioase incat nu ma satur niciodata sa le privesc. Nu-mi plac pasarile in casa...canari, papagali...fac prea multa galagie si se agita prea tare...Hamsterii....nu prea ai ce dragali la ei, sunt prea mici, pestii....poate doar ca decor, altceva n-am avut.... |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 184 Joined: 19-June 05 Member No.: 991 ![]() |
eu mi-as dori o iguana sau o cincila (nu stiu cum se scrie corect), dar mama ar face infarct daca ar vedea asa ceva prin casa (nu intrebati de ce la anii mei mai stau cu parintii). am avut papagal care mi-a fugit acum doua saptamani si atat. poate voi cumpara altul ca ala ne place la toti
|
|
|
![]()
|
|
ce e cincila ? :roll:
sarpe nu ai vrea? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 18-May 05 From: undeva in aer Member No.: 878 ![]() |
ciinii........Sunt pe post de sonerie cu suflet.Acestia iti mai ofera citeva avantaje...pe linga multe altele pe care le pot oferiun animal de casa..........paza personala si a casei.Pot lasa masina descuiata si cumparaturile inauntru fara grija......hotii nu se vor apropia daca pe bancheta din fata sade ...un cutu de marime cel putin medie.
Daca doresc sa ies la plimbare...intotdeauna cineva ma va insoti cuminte si ascultatotr, ma va ajuta sa nu stau prea mult de vorba cu nesuferitii...si de ce nu...are grija sa nu imi umble nimeni in geanta ori sa fure telefonul mobil.Acel cineva este un cutu . -------------------- simply is the best
|
|
|
![]()
|
|
da , de acord cu tine , si eu vreau unul , nu m`as mai teme sa ies seara prin parc sau ceva , ar fi acolo cu mine , ca e rau ca nu daca cineva vede un cutzu marisor nu mai indrazneste sa se apropie :wink:
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 504 Joined: 13-April 05 From: << Look above you ! >> Member No.: 724 ![]() |
well...eu am doar 2 catelusi...un labrador negru si un ciobanesc mioritic!....sunt f cuminti..doar ca ambii au o singura problema...cand ajung acasa ..ma intampona la fel cu il intampina Dino pe Fred Flinstone!
-------------------- ![]() <<<<< I wander over where you can't see ... Inside my shell , I wait and bleed ... >>>>> |
|
|
![]()
|
|
problema ?
neaa .. iubirea nu e o problema , te iubesc si ti`o arata si ei cum pot ! (IMG:/biggrin.gif) ce scumpi trebuie sa fie , si ce draguta imaginea asta cu saritura . vreau sa`i vad , vreau sa`i vad ! o poza ceva ? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 184 Joined: 19-June 05 Member No.: 991 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
cand vazui prinele doua poze cu copii intrai la banuieli , crezui ca vrei copii (IMG:/laugh.gif)
deci este un soarece-iepure .. acum am inteles :roll: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th December 2019 - 07:42 AM |