Ce mai citim, sau mai bine zis....mai citim? |
Ce mai citim, sau mai bine zis....mai citim? |
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Intr-o lume in care tehnologia ne ia cu asalt (cablu, internet...etc), mai e loc shi de carti? Intr-o lume in care suntem prea ocupati (sau preocupati), cu supravietzuirea....mai avem timp shi de cate o carte? Ati mai citit ceva in ultima vreme? Ce?Puteti sa descrieti?
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 7-May 05 From: italia,asti Member No.: 824 ![]() |
in ultimul timp ma chinuie idiotul lui dostojevsky,care sa fiu drept m-a lasat cu totul idiot.E evident ca atunci cand auzi un astfel nume,faci o plecaciune si emotia te patrunde inainte sa fi rasfoit introducerea,da shtitzi ce, mi-a lasat un gust amar.Poate e ca siropul de tuse care la sf se indulceste(ceea ce nazuiesc) usor pe gat...si, culmea, tocmai el,dostojevsky,si altzi de sleahta lui imi imprima un acut simtamant de inferioritate,aproape un complex.sunt cat se poate de clasic si retrograd in privinta literaturii....beh...shi d-aia ador romancierii de pe alte vremuri si nu "pizdicultura" lui domnu' cu "marele oras" .David "camp de arama" al lui dickens l-am terminat de curand si e superb.pls dati-va cu parerea despre Charles D.. d'ocamdata is tanar si am inca entuziasm pt d'alde alea cu cititul.
PS:sunt un aspirant scriitor si sunt de parere ca inainte sa'nsfac penelul tre sa studiez natura si psihologia umana.DACA cineva imi poate spune daca plec de la o baza buna ii voi fi recunoscator. shtiu doar ca tre sa citesc citesc citesc. -------------------- "sunt prosti,dar multi..."
Lapusneanu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th December 2019 - 11:58 PM |