CALUGARUL TEOFIL VA UREAZA "SARBATORI FERICITE" ! |
![]() ![]() |
CALUGARUL TEOFIL VA UREAZA "SARBATORI FERICITE" ! |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 22-December 07 Member No.: 11,741 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=6i0wjcBcx2M
BAAAAAAAAAAAAAA, M-AM INTORS ! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE ![/url] |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Baaaaaaa` te-aaaai intoooors baaaa`
La multi ani si tie si... multa liniste sufleteasca |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 22-December 07 Member No.: 11,741 ![]() |
DOAMNE-AJUTA ! NU MI-AI SPUS DACA TI-A PLACUT MESAJUL VIDEO :-)
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Nu stiu insa si daca ei i-ar place
App, i=ai adus la cunostiinta ca intentionai sa te folosesti de "imaginea" ei? |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
haoleeeoooooo.... :cursing:
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
(marius) Nu stiu insa si daca ei i-ar place
App, i=ai adus la cunostiinta ca intentionai sa te folosesti de "imaginea" ei? Psssst. Mucles. CU imaginea ei te poti duce linististit la buda daca cumva te trezesti singurel de sarbatori. Altii dau bani grei pe reviste cu mascari; aici e ok. SA TRAIESTI TEOFILULE, ARZA-TE-AR FOCURILE GHEENEI. MANCATI-AR SOARECII CACIULA, CA TARE MI-AI LIPSIT. PE UNDE AI UMBLAT, PREACUVIOSULE? POVESTESTE-NE CUM TI-AU TRECUT DEGEABA ULTIMILE ZILE DIN VIATA. -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Craciun Fericit instigatorule...si da vb cu tine valiSSe acum (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
(jolie_jojo) Craciun Fericit instigatorule...si da vb cu tine valiSSe acum (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
Dracu' te-a pus? (IMG:/laugh.gif) -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
pai di she bre...??? nu te poti abtine?? (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(jolie_jojo) pai di she bre...??? nu te poti abtine?? (IMG:/laugh.gif)
Cateodata nu, mai ales cand nu stiu sigur de la ce. -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
Astazi este Craciunul asa ca nu pot sa vb de porcarele :sex: insa eu ma refeream la...caltabos (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce.... mi se vede caltabosu'?
Sorry. Promit sa-mi iau blugii nu nasturi de-acuma, nu pe astia cu fermoar stricat. :oops: Ce va uitati, ba? Ia vedeti-va de treaba. -------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
bre...cred ca suntem singurii nebuni care o ard pe forum in ziua de Craciun...repet cred...cu toate ca.... (IMG:/laugh.gif) auzi...
io nu m-am uitat la slitz... :oops: -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
(jolie_jojo) bre...cred ca suntem singurii nebuni care o ard pe forum in ziua de Craciun
s'teti! (IMG:/biggrin.gif) -------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Pai voi chir nu santeti intregi, va bate-ti joc de CALUGARUL TEOFIL intr-o zi sfanta :roll: (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) SA VA FIE DE BINE!
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th December 2019 - 04:56 PM |