calculator-problema |
![]() ![]() |
calculator-problema |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
help! eu folosesc calculatorul actual de ceva ani buni(inclusiv net). si de atunci au aparut si problemele cauzate de "virusei". am facut nu stiu cate reinstalari ale windowsului datorita lor. si problema e ca nu stiu ce antivirus sa folosesc. ba gaseam unu bun care mergea numai 30 de zile(ca ii expira licenta) ba gaseam unu ce mergea destul de prost, dar care nu avea nevoie de licenta.ce imi recomandati sa fac?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,691 Joined: 14-March 06 From: Frejus, France Member No.: 2,304 ![]() |
Daca nu vrei probleme, iei un antivirus bun cu licenta,ca nu e un capat de tara.NOD32 la ora asta e cam 120 ron,BITDEFENDER tot pe acolo.
Daca vrei ceva gratuit,descarca-ti AVAST: http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html Are si interfata in romana si e destul de OK. -------------------- This is me for forever
One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
ms mult....raman datoare.... :noroc: :hello1:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2019 - 02:40 AM |