Schimb de filme |
![]() ![]() |
Schimb de filme |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 18-April 05 From: Bucuresti Member No.: 741 ![]() |
Cine doreste sa faca schimb de filme?
Astept lista voastra pe mail si va raspund cu filmele mele. Hai ca e simplu (IMG:/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 37 Joined: 20-July 05 From: Timisoara Member No.: 1,518 ![]() |
Am filme o gramada, mai ales filme rare, vechi. Ma intereseaza mai ales seriale (star trek, babylon 5, x file etc). Cine e interesat sa lase mesaj
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 23-January 06 Member No.: 2,158 ![]() |
(mib) Am filme o gramada, mai ales filme rare, vechi. Ma intereseaza mai ales seriale (star trek, babylon 5, x file etc). Cine e interesat sa lase mesaj
Pai pe mine m-ar interesa sa aflu daca stii unde as putea sa gasesc filmul L'Adversaire,2002, Directed by Nicole Garcia. E francez dar se gaseste si in engleza - Adversary. Am termen 2 saptamani ca sa gasesc filmul asta...asa ca m-ai salva! Sper sa imi raspunzi! Mersi mult! |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 24-March 06 Member No.: 2,331 ![]() |
hai ca m-ai facut curios, tare as vrea sa arunc si eu o privire in "gramada de filme vechi"... am si eu o mica colectie, nu chiar o gramada, dar filme de valoare
frij_63@yahoo.fr |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 10-April 06 Member No.: 2,399 ![]() |
Fac schimb de filme vechi. Am o lista frumusica. (IMG:/smile.gif) brahms_hamburg@yahoo.com Keep in touch!
|
|
|
Guest_magda_* |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Fac schimb de filme vechi. Am o lista frumusica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) brahms_hamburg@yahoo.com Keep in touch! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Si eu am multe filme.Trimite o lista cu ce-ti doresti. Succes la licenta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th December 2019 - 03:16 PM |