Ce ai baut azi? |
![]() ![]() |
Ce ai baut azi? |
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Gandeste-te cate greseli am corecta in urma ta atunci....deci da ...erai manga (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,691 Joined: 14-March 06 From: Frejus, France Member No.: 2,304 ![]() |
Dar totusi am gasit tastatura. (IMG:/laugh.gif)
-------------------- This is me for forever
One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass |
|
|
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
am primit lapte,se mai gandeste cineva la mine :oops:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Un pahar cu doua lingurite de zahar si un pic de cacao!
Dap vreau si eu! Am baut doua cafele azi.... -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
acusica vin cu paharul,vreau si eu cafea :ranjet: :kisskiss:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://www.enzymeindia.com/photo/categories/11.jpg)
Siiiiii..... (IMG:http://www.sxc.hu/pic/m/m/ma/maxcoss/163973_coffe_at_office.jpg) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
apa ... vreau cocktails , oare pot sa imi fac singura acasa :roll: da nu am shaker ... :?
cocktails ???? nu vreau SPAM io vrea COOOCKTAILS! :evil: -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
lapte si apa,deja am ametit (hipotensiunea BEEP :evil: ) si nu mai e cafea
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Acusica vine...ups am numai ness aici!! :cry: merge?
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
orice e bun,numai sa se ridice putin,acum as fi vrut sa fiu hipertensiva
:kisskiss: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,765 Joined: 23-May 05 Member No.: 890 ![]() |
Un pic de cafea si-o gura de apa minerala. Ma rog; un guroi.
-------------------- Dragostea de tara naste prosti!
|
|
|
![]()
|
|
O sana se pune?? :roll:
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 7-February 07 Member No.: 4,813 ![]() |
Aia nu se pune ca n-are grasimi. (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
am inlocuit mancarea cu trei cafele (bravo,Marie o sa traiesti o suta de ani :hammer: )
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
1 litru jumatate de apa in 5 min
|
|
|
![]()
|
|
doi litri de ceai si nu-i destul :shock:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 677 Joined: 30-January 07 From: in the garden of stones Member No.: 4,713 ![]() |
acum beau ceai...antistres(nu ca as avea nevoie)
-------------------- I am war, I am pain
I am all you've ever slain I am tears in your eyes I am grief, I am lies |
|
|
![]()
|
|
O cafea cu lapte, doo pahare de cola, unul de fanta de portocale iar acum trag de o alta cafea
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
tocmai savurez un pahar de traminer roz -desi gustul meu (la vin :wink: ) nu e spre...dulce :wink:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th December 2019 - 07:03 AM |