Cum umbla fetele prin Bucuresti |
![]() ![]() |
Cum umbla fetele prin Bucuresti |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(IMG:http://upload4.postimage.org/407702/Fataamar.jpg)
(IMG:/smile.gif) ce ziceti fetelor? cine se-ncumeta? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 28-May 06 From: Into the shadow of your death . . . Member No.: 2,588 ![]() |
looooooooolz dude! poza aia are cel putin un an de cand circula pe forumurile mai mari . am intalnito pe un alt forum la sectiunea funny pics. oricum, imi place design-ul pantalonului. si atata timp cat e purtat de o dom`shoara ca tipa din poza..nu vad problema (IMG:/biggrin.gif)
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 719 Joined: 14-May 06 From: acolo unde nici cu gandul nu gandesti... Member No.: 2,525 ![]() |
chiar foarte frumos. Nu vad ce ar putea deranja, poate doar cei ce privesc prea mult, s-ar putea enerva ca nu o au 8) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi" "Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Noh da cine a atacat-o? :shock: (IMG:/laugh.gif) Tipa arta bine dar se mai poarta asha ceva?
Trebuie sa imi revizuiesc garderopa :roll: -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
sigur? ai o dovada? (nu sunt leana (IMG:/biggrin.gif) )
nu de alta dar din ce stiam eu e facuta de curand. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
nush ce e in capu` ei...da` in fine, poate stateau bodiguarzii pititi prin tufisuri
:tits: -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 719 Joined: 14-May 06 From: acolo unde nici cu gandul nu gandesti... Member No.: 2,525 ![]() |
(Sweety) nush ce e in capu` ei...da` in fine, poate stateau bodiguarzii pititi prin tufisuri
Eu zic ca nu era nimic in capul ei (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
:tits: -------------------- "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi" "Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
:roll: ...ai dreptate Bursucelule... era mai mult de fundul ei (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 28-May 06 From: Into the shadow of your death . . . Member No.: 2,588 ![]() |
fire , poza aia era pe forumul revistei xtrempc a looong time ago (IMG:/biggrin.gif) oricum , sper ca unele dom`shaoare sa urmeze exemplul duduiei din poza (IMG:/smile.gif) )
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
asta mai lipsea , sa imi iau blugi din aia ; nici nu fac primul colt ca ma va lua politia pe sus :roll:
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Unele femei au cor, doar atat, iar alte femei au cap..Oare care dintre aceste femei sunt mai respectate? ...Eu zic ca o femeie frumoasa nu trebuie sa aiba doar fund si sani mari, mai trebuie sa fie si inteligenta... In fine, poate sunt eu prea invechit (IMG:/tongue.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) 8) (IMG:/tongue.gif)
|
|
![]()
|
|
pai unde nu e cap , vai de picioare :smoke: :ranjet:
|
|
|
![]()
|
|
(Sweety) pai unde nu e cap , vai de picioare :smoke: :ranjet: In cazul lor, pentru unii dintre noi barbatii...nu prea se aplica "Vai ce de picioare, aman2 sunt frumoase"
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
hai meeey, moralistilor tipa e super (IMG:/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Ce piele si ce proaspata ..... :twisted:
Ah, mama lui de ... jeans :twisted: |
|
|
![]()
|
|
(maybe) hai meeey, moralistilor tipa e super (IMG:/tongue.gif) ce ai vazut tu asa super la aia? Poate doar modul in care si-a taiat pantalonii (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/laugh.gif) pana si lu ala micu din carucior i-a intors privirea burucel
dincolo de faptu' ca nu se vede pic de celulita :wink: imi place curaju ei (probabil fiidca io nu l-am aut niciodata) hai fi cinstit, nu-ti place sa-i provoci din cand in cand pe "scortosi" ?:wink: |
|
|
![]()
|
|
coarda in devenire (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
de aratat, arata bine...insa vorba lu sweety: coarda in devenire (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif)
|
|
![]()
|
|
daca e coarda mea...i don`t care !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 08:15 AM |