Cel mai bun rimel, care este cel mai bun rimel |
![]() ![]() |
Cel mai bun rimel, care este cel mai bun rimel |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 12-April 08 Member No.: 13,582 ![]() |
Buna fetelor, puteti va rog sa-mi recomandati un rimel foarte bun ? pretul nu conteaza
Le-am incercat aproape pe toate si ori se usuca in cateva saptamani, ori imi aduna genele sau mai stiu eu ce ! Va multumesc si va pup. Elis. |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Salutari(am mai zis pe undeva (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) mey...daca nu ai incercat pana acum Carbon Gloss de la L'Oreal ti-l recomand cu caldura...ii chiar fain. Si mai este Hypnose de la Lancome dar ala este destul de scumputz! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 12-April 08 Member No.: 13,582 ![]() |
Multumesc jolie_jojo. Daca mai sunt si alte pareri le astept cu bucurie ! (IMG:style_emoticons/default/0019.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 16-March 08 From: Onesti Member No.: 13,253 ![]() |
Si eu recomand produsele de la L`Oreal sau MaxFactor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- Vizitati www.veroniquesboutique.blogspot.com
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
clinique high impact mascara -brown (asta scrie pe ce am capatat io recent si e super fain)
adevarat, il folosesc pentru o perioada de cel mult zece ore (serviciu, drum dus intors) si demachiez cu o crema speciala Vichy, asa incat genele mele foarte dese (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu raman incarcate e scump! (dar asta nu ca o garantie, musai (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Maybelline - Great Lash Mascara
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
mey, io-am trecut la Illumination Mascara - transparent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de-acum, 'oi vedea (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,866 Joined: 5-August 08 From: aici Member No.: 13,638 ![]() |
Simt ca-mi creste inima in mine cand vad cat va straduiti voi ... sa ne fiti pe plac! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Simt ca-mi creste inima in mine cand vad cat va straduiti voi ... sa ne fiti pe plac! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:http://s15.rimg.info/31c40386ecffcda0f32edbe53fa5f81f.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 746 Joined: 3-December 08 Member No.: 13,953 ![]() |
Elis, genele ti se aduna daca le incarci prea mult sau daca periuta nu este corespunzatoare. Mascara se usuca inainte de termen daca obisnuiesti sa executi miscari rapide de dute-vino cu periuta in tub.
Eu folosesc Helena Rubinstein - Lash Queen Mascara. Este un produs foarte bun pe care ti-l recomand. Ochii mei sunt foarte sensibili si ma trezesc instantaneu cu alergii daca mascara nu e ok, iar HR nu mi-a provocat pana acum nicio neplacere. -------------------- Lasto beth nin, tolo dan na ngalad
|
|
|
![]()
|
|
Irecuperabila ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,961 Joined: 28-August 08 From: DeLa...Inaltime Member No.: 13,658 ![]() |
Elis, genele ti se aduna daca le incarci prea mult sau daca periuta nu este corespunzatoare. Mascara se usuca inainte de termen daca obisnuiesti sa executi miscari rapide de dute-vino cu periuta in tub. Eu folosesc Helena Rubinstein - Lash Queen Mascara. Este un produs foarte bun pe care ti-l recomand. Ochii mei sunt foarte sensibili si ma trezesc instantaneu cu alergii daca mascara nu e ok, iar HR nu mi-a provocat pana acum nicio neplacere. is a ... SHE!!!! .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
is a ... SHE!!!! .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nice going Luminitzo, vad ca citesti... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Irecuperabila ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,961 Joined: 28-August 08 From: DeLa...Inaltime Member No.: 13,658 ![]() |
Nice going Luminitzo, vad ca citesti... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da sa stii ca stiu sa cetesc (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 746 Joined: 3-December 08 Member No.: 13,953 ![]() |
is a ... SHE!!!! .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daaaaa. Si are parul roshu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- Lasto beth nin, tolo dan na ngalad
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,866 Joined: 5-August 08 From: aici Member No.: 13,638 ![]() |
Daaaaa. Si are parul roshu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca arati ca tiza ta, atunci io ma gandesc deja cine-o sa faca cafeaua dimineata, io sau tu! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Bag seama ca tu ai nevoie de-o secretara, mai baiete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- Lasto beth nin, tolo dan na ngalad
|
|
|
![]()
|
|
Mergea si-un "cucuiete", da' treaca de la mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
![]()
|
|
"Cucuiet" cand o sa ti se intoarca baba din piata si-o sa vada ce-ai facut tu pe-aici in lipsa ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Ups...vezi ce patesti daca bei prea multa cafea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 02:20 PM |