Bucuresti |
![]() ![]() |
Bucuresti |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Militari :shock:
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Nu vreau sa fac o diferentiere intre cartierele din Bucuresti... dar e de ajuns sa te uiti la moacele lor si vei sesiza diferente dintre cartiere (IMG:/tongue.gif)
Bai si inca o chestie, asta asa ca o paranteza, de ce nu se-mbraca mah femeile in culori mai deschise? toate in negru, gri sau alte nuamte inchise. Asta ca nu mai zic , la coroporatiste, de ochelarii negri cu rama groasa patrate... ele sunt trendineze (IMG:/wink.gif) chiar daca nu au nevoie de ochelari, ele ii poarta. da, si acestea pot fi remarcate la metrou si binenteles in masini, fie ele sicrie ambulante (matiz, smart, sau alte kikinetzur dinastea) sau in SUV-uri (masini "de teren" de oras) Inca ceva! De bulinel de idei florale, de rosu, de portocaliu, de alb sau orice alta nuanta vie, calda si optimista nu s-a auzit la ele ? (halal exprimare, dar pana mea, asa ramane (IMG:/smile.gif) ) Inca ceva, multe, foarte multe, HABAR NU AU sa-si faca un machiaj, fie ele mai strident sau mai discret... zero! mamicile lor, prietenele nu realizeaza aceasta situatie? gata, revin eu maine, pe-ndelete. acum am zis-o asa, la cald (IMG:/wink.gif) noapte buna. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Adica ce vreti sa spuneti ? Eu stau in Militari ! :evil:
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(Airman04061969) Adica ce vreti sa spuneti ? Eu stau in Militari ! :evil:
n-am spus nimic de militari. am zis eu ceva de militari ? nu mai pot sta eu acum, dar revin maine cu o veritabila teorie cartieristica. (IMG:/tongue.gif) gata, m-am aruncat in pat. SOMN USOR TUTUROR.! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Joined: 26-September 07 Member No.: 9,285 ![]() |
Eu is ardeleanca, din tg mures, ma bucur ca va place orasul meu, eu am fost in buc in trecere, tb sa merg mai des ca sa ma conving ca bucuresti nu e doar Gara de Nord si oamenii increzuti din centru. Sa imi dati niste locuri linistite, sa ma pot plimba
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 675 Joined: 8-April 08 From: medias Member No.: 13,576 ![]() |
Mie cel mai mult mi-a placut prin Berceni .......in rest va spun ce am mai vazut si mi-a placut : parlamentul,tribunalul si cam atat...cel mai urat lucru pe care l-am vazut e centura buc....am fost acum de curand pe acolo(cu tiru') ,am trecut pe langa jilava,dar e dezastru...adica acolo nu sunt gropi sunt cratere....degeaba e frumos pe interior cand pe exterior.......auzeam ca se vb prin statie de buc ca de "orasul statelor unite...care a uitat sa isi faca curatenie pe la usi"..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....ptr mine e un oras cam galagios si aglomerat..sincer nu cred ca as putea locui acolo vreodata... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
Mie cel mai mult mi-a placut prin Berceni .......in rest va spun ce am mai vazut si mi-a placut : parlamentul,tribunalul si cam atat...cel mai urat lucru pe care l-am vazut e centura buc....am fost acum de curand pe acolo(cu tiru') ,am trecut pe langa jilava,dar e dezastru...adica acolo nu sunt gropi sunt cratere....degeaba e frumos pe interior cand pe exterior.......auzeam ca se vb prin statie de buc ca de "orasul statelor unite...care a uitat sa isi faca curatenie pe la usi"..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....ptr mine e un oras cam galagios si aglomerat..sincer nu cred ca as putea locui acolo vreodata... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) asa spun de fiecare data si nenumaratele mele rude din Bucuresti (cand sunt la mine in vizita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )si totusi, de zeci de ani de cand locuiesc acolo... nu au plecat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imi place Bucurestiul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
So, revenind la topicul nostru.
Haideti sa strangem, cei din Bucuresti, locuri ce pot sa fie vizitate in acest oras. O sa incep de astazi sa pun si poze. Maine chiar am sa dau o tura si pe Lipsani sa fac niste poze la cladiri si pe alei. Voi sterge tot ce e offtopic in 2-3 ore. Jeyjey, incepi tu ? Pot sa o fac si eu dar nitel mai tarziu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Incep prima serie cu imagini din Bucuresti.
Attached File(s)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Voi mai reveni cu mai multe imagini curand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 29-May 11 Member No.: 19,312 ![]() |
Bucurestiul prinde culoare futurista cu noile poduri si pasaje , oare cand se vor termina santierele astea caci m-am saturat rau , suntem in curs de dezvoltare din timpul raposatului Ceausescu , ne miscam tare greu ..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Poi.... miscati-va mai repede (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Poi nu prea se poate, noi de alergat alergam, astia cu santierele mai catinel asam (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 23-November 09 Member No.: 14,323 ![]() |
de cand cu noile magistrale la metrou, Bucuresti iar e santier. La Hoshimin (Drumul Taberei) am vazut ca se lucreaza de zor; mi-e mila de saracii oameni care stau in blocurile alea, zgomotul e infernal
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th December 2019 - 12:14 AM |