Mi-e dor |
![]() ![]() |
Mi-e dor |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Cine-are burta, bully, insamna ca are ce manca ... ah, ce ma manca si pe mine spatele, ca tat veni vorba de burta ... da, mi-o ramas gandu la tailandez. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) nu ca mi-ar fi dor .. da' asa, oi fi si io curios (IMG:style_emoticons/default/warning2.gif) galben imblonditule, pentru ganduri murdare
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 293 Joined: 6-June 11 From: cafenea Member No.: 19,682 ![]() |
Bine te-ai intors, Zuzo .. (IMG:http://www.dedragoste.com/wp-content/uploads/2010/04/poezii-de-dragoste3.jpg) Bine s-a-ntors. De pe spate pe burtă.... Cine-are burta, bully, insamna ca are ce manca ... ah, ce ma manca si pe mine spatele, ca tat veni vorba de burta ... da, mi-o ramas gandu la tailandez. Nu ca mi-ar fi dor .. da' asa, oi fi si io curios galben imblonditule, pentru ganduri murdare Bine ca m-am intors ... da' ce bine , ohh ... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Va multumesc! Cine are burta are si muschi ( de vita ,de porc ... Montana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ah, ce te pasioneaza bucataria thailandeza, blondule . De cand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Nu ca as fi curioasa ,da'... numai la haleala ti-e gandul (IMG:style_emoticons/default/derisive.gif) ? Si, la cum te arunci la "tratamente" thailandeze, poate te trezesti intr-o buna zi cu ochii mici, precum asiaticii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . P.S. Mi-e dor de o ciorba de burta preparata de EL (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ca sa fiu in ton cu tanarul si nelinistitul blond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . Fir-ar sa fie, stiam eu ca mancarea e fudulie si bautura temelie ! Ia sa ma duc sa prepar ceva, sa ma hidratez. Ca tot mi-a facut pofta Bullitu' cu ginul lui (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
... ah, ce te pasioneaza bucataria thailandeza, blondule . De cand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Nu ca as fi curioasa ,da'... numai la haleala ti-e gandul (IMG:style_emoticons/default/derisive.gif) ? Si, la cum te arunci la "tratamente" thailandeze, poate te trezesti intr-o buna zi cu ochii mici, precum asiaticii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Auzi la ea ... Da de cand fomeili nu-s curioase!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Treaba cu haleala e asam, o diversiune, sa nu zica lumea ca-s obsedat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca numa' okii o sa se faca mici, nu-i bai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 293 Joined: 6-June 11 From: cafenea Member No.: 19,682 ![]() |
Da' cine ti-a spus ca io-s fomeie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Iar te pierzi in amanunte ?
Vez' de treaba , ca fara ochi esti mort ... caci vorba aceea , ochi pentru ochi - dinte pentru dinte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . P.S.'' Doi ochi negri eu i-am iubit '' ... Cantati cu noi , va rog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
Da' cine ti-a spus ca io-s fomeie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Iar te pierzi in amanunte ? ... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Adica io noaptea visez stramb? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 756 Joined: 6-June 11 Member No.: 19,699 ![]() |
Io am o altă variantă a Legii Talionului. Cică...una peste ochi, una peste dinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nem tudom! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Jo dragostea mea , Maybe 'ubita mea , Fox gagica mea ... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/2380_kissing.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oops!
P.S. Toate trei ... separat sau impreuna , ar alina dorul unei nebune. Semneaza ZUZA! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
oupsss, m-ai strigat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
sarut mainile maybe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ... adica, sigur! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
oupsss, m-ai strigat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da,da,da ... dor de tine.Trebe musai sa vad daca esti bine (IMG:style_emoticons/default/2417_open_arms.gif) (IMG:style_emoticons/default/2380_kissing.gif) (IMG:style_emoticons/default/2417_open_arms.gif) . -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 756 Joined: 6-June 11 Member No.: 19,699 ![]() |
sarut mainile maybe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ... adica, sigur! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine-ai revenit My Fayr Lady ! Io-ți sărut și chișioarele, adică, sigur de la jenunchi-n jos, până-n tălpi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buey, ia-ti zuza dintre oki, ala-s io! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Iar ma barfiti ? Hm ... crenca va mananca pielea. (IMG:style_emoticons/default/taunt.gif)
On : De o iesire , maybe se contureaza. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
Maybe se contramandează (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Maybe yes , maybe no . (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
On : Mi-e dor de voi toti ... chiar toti . Insa , cum n-ati mai reusit sa gasiti drumul pentru a ne' ciocni ' pe aici , io va pupez cu drag. (IMG:style_emoticons/default/air_kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/acute.gif) Ne-om mai intalni noi intr-o buna zi . O saptamana frumoasa va doresc! Cer scuze daca am deranjat pe cineva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. O.Paler
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
Maybe se contramandează (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) zici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE ("Zuza") Maybe yes , maybe no . cool.gif maybe ... go (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) QUOTE ("Zuza") On : Mi-e dor de voi toti ... chiar toti . Insa , cum n-ati mai reusit sa gasiti drumul pentru a ne' ciocni ' pe aici , io va pupez cu drag. air_kiss.gif acute.gif Ne-om mai intalni noi intr-o buna zi . O saptamana frumoasa va doresc! asemenea, micutzo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) doua saptamani ragaz, mai cer (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Mda .. si eu am doruri ... da' nu vreau sa fac lag! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca mai bine tuck! (IMG:style_emoticons/default/1972_dancing_monster.gif)
|
|
|
![]()
|
|
De Foxy, și nu numai. Vă depistez mai greu în ultima vreme.
|
|
|
![]()
|
|
Mi se pare normal ... acum okii tai au cu ce se delecta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2019 - 08:16 AM |