Telefonul vostru... |
![]() ![]() |
Telefonul vostru... |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 719 Joined: 14-May 06 From: acolo unde nici cu gandul nu gandesti... Member No.: 2,525 ![]() |
Eu am un Sony Ericson k300i si sunt foarte multumit de el. Inainte am avut un siemens a 55.
-------------------- "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi" "Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
sony ericsson z520i si sonyericsson t610i
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 135 Joined: 8-March 06 Member No.: 2,276 ![]() |
nokia 6230i..sunt destul de incantata de el, se poate si mai bine. cand o sa fiu pe banutii mei o sa il schimb, ca deja de semne ca a "imbatranit" (IMG:/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Mai este un topic deschis pe aceasta tema.
A se vedea aici: http://forum.itbox.ro/viewtopic.php?t=2835 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 05:53 AM |