Lenjeria ei sexy... |
![]() ![]() |
Lenjeria ei sexy... |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,866 Joined: 5-August 08 From: aici Member No.: 13,638 ![]() |
Uaiii, mi-ai luat o chiatra de pe inima (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ... nici n-ai idee cat ma zvarcoleam nuaptea ....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 13-April 08 From: Petrosani Member No.: 13,584 ![]() |
ceva interesant:
(IMG:http://www.edona.ro/foto/l/c758ab079d6de.jpg) -------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e, iacata ca avem si un barbat care stie ce vrea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Bine Nk-ule (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Amu' intrebare, sutien la astia ne gasesti? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 13-April 08 From: Petrosani Member No.: 13,584 ![]() |
Bine Nk-ule (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amu' intrebare, sutien la astia ne gasesti? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) La pachetzel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:http://www.edona.ro/foto/l/59f4742f8b6bc.jpg) -------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
That's my man (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa stii ca nu-i rau deloc. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Stii ce ma intrebam eu, voi barbatii preferati asortarea asta? Sau sunteti deschisi si la combinatii de N lute cate K adica ceva gen, un sutien alb cu un slip negru sau roz.... vb de culori diferite nu si de modele de ex (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Asta depinde de barbat..... daca accepta creativitatea.... divesitatea..... neconventionalul (sa zic asa) eu cred ca o sa fie chiar apreciata cominatia.... eu cred ca e un mod de a atrage atentia asupra unei parti a corpului.... ceva de genu "Ba nu te uitzi jos... te uitzi sus.... sau invers...."
Eu sunt pt combinatzii..... Ex sutienul asta ar merge cu nishte chilotzei albi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (parerea mea)
Attached File(s)
-------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Clar, eo foarte rar port sutienul asortat la culoare cu chilotul. Daca ii place combinatia de culori why not (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ete de ex ![]() ![]() Pe astea doo le-as combina, este acelasi model numai culorile difera. Si atata vreme cat combinatia nu strica ochiul ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Frumosss... eu zic ca ar iesi ceva frumos....
eu am mai gasit ceva care'mi place... (s'ar vedea frumos la o fusta de seara cu decolteu "generos", evident rochie neagra) (IMG:http://www.clubafaceri.ro/files/clients/65/64705/product48758_big.jpg) -------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Mey baieti daca tot m-ati prins la interval, puneti si voi marimi mai ...mici asam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Stii ce am observat? Daca inversez culoarea, adica modelul sa fie negru iar sutienul alb, parca nu da la fel de bine. Oricum, alb si negru in combinatie, merge de minune ![]() Si cremul cu negru...wow Singurele chestii care ma streseaza sunt acele "omniprezente" fundite din satin (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Funditele sunt prezente doar in poze, zici eu, pe produsele date spre vanzare ele lipsesc... sau daca sunt prezente sunt facute in asa fel in cat sa nu pota fi remarcate prin imbracaminte.
-------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Crede-ma, am dat jos atat de multe fundite de genul asta incat mi s-a acrit. Vb de alea de la mijlocul chilotului in fata si la sutien (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Di ce trebe sa postati voi treburile ieste ... !?? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ca sa nu shad io ghini pi scaun? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 656 Joined: 3-June 11 Member No.: 19,567 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th December 2019 - 01:19 AM |