Cu ce ati prefera sa beti berea? (Alune, calmar uscat...etc) |
![]() ![]() |
Cu ce ati prefera sa beti berea? (Alune, calmar uscat...etc) |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
de ce? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
fiindca n-as avea cum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
aha..
deci in concluzie..inu-mi pasa ca am 13 ani si ca n-ar trebuie sa beau dar mie imi place berea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum nu beau decat cand imi da tata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
brava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ON: cu fistic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
cu pizza
|
|
|
![]()
|
|
Irecuperabila ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,961 Joined: 28-August 08 From: DeLa...Inaltime Member No.: 13,658 ![]() |
si fara nimic...mama ce ar merje amu o berica mica... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu beu ciocolata calda (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Irecuperabila ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,961 Joined: 28-August 08 From: DeLa...Inaltime Member No.: 13,658 ![]() |
beu apa...ca am mancat o ciocolata laba
bey iar is offtopic...trebuia sa zac de bere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) da ...chiar...nu da nime o bere? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
bere cu lamaieeee! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
meey mie tata imi punea bere in biberon..in cantitatii mici logic Ceva gen... un pic de microb pt imunitate a??? Offtopic inchis(ca trebuia sa zic si eo ceva ).... in caz ca nu ati remarcat Maybe tot pune accent pe ON ON ON as in ONTOPIC PLS (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) OnTopic: am mai spus... prefer sa-mi beau berea cu sticla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in cazul asta sa nu ceri niciodata si paharu
o sa bei o inghititura de acolo si pana la coada tat la sticla ajunji si te mai faci si de minune (probat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Bine, atunci prefer berea cu paiul... din sticla.... yeap.... sa vezi ce mai fluier dupe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ca macar n-o sa mai stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Cu ce am beut-o, cu cine si mai ales ce a urmat dupe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai bine o beau cu biscuiti sarati si in cantitati mici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tat un dreaq, poate chiar mai negru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 08:15 AM |