Micul dejun |
![]() ![]() |
Micul dejun |
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
Ce mancati de obicei dimineta?
Trebuie sa recunosc ca de regula beau doar doua-trei cafele. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Eu rar pap ceva dimineatza iar cand o fac...mananc ''prost''
Ce apare mereu pe masa....cafea cafea cafea si tutunul si iar cafea. Poate un corn cu unt...imi place foarte mult untul ...si dulceata de visine!! -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
(IMG:/smile.gif) cafea (uneori rece) cu paine neagra (care de fapt e un fel de paine semi, nu prea am de unde alege pe-aci)
si daca am timp, un fruct dar de cand cu...canicula, am trecut doar la apa apa apa (IMG:/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
de obicei nimic...cafea si tzigari , se pune?
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
La Tendresse ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,560 Joined: 17-June 07 From: La rascruce de vanturi Member No.: 6,483 ![]() |
Se pune si eu aleg cafeaua mai putin tigara (IMG:/smile.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 17 Joined: 30-June 07 From: Bucuresti Member No.: 6,743 ![]() |
De obicei mananc miere, imi place la nebunie dimineata si imi da energie pentru toata ziua (IMG:/wink.gif)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Micul dejun : pepene :roll:
...e mai mult decat nimic, nu?acusica trec la cafelutza si tzigara... -------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
eu sunt singurica pe aici... la mine micul dejun e bogat...de regula respect vorba "dimineata mananc ca un rege, dimineata ca un print si seara ca un sarac"....adik dimineata mananc cel mai mult...de regula mananc un bol de cereale + laptic de vaca sau de soia (IMG:/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 23-July 07 From: :) Member No.: 7,241 ![]() |
asta inseamna la tine sa mananci ca un rege??? un bol de cereale cu laptic? :shock:
io pap vreo doua felii de paine cu ceva ( daca am timp...daca nu, nu ): oua, mezel, branzica, unt/margarina, avocado....apoi urmeaza kafiaua si tutunul....dar, repet, asta doar cand am timp! weekend, vacanta, altele asemenea. cand fug la munca, beau o gura de apa :roll: -------------------- si cei de pe "titanic" erau sanatosi...dar n-au avut noroc!
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
io dimineata mananc doar fructe -stomacul e gol si nu fermenteaza aiurea pana ies de-acolo (IMG:/laugh.gif)
dar dimineatza inseamna intre orele 05.00 - 06.00 asa incat dupa 7.30 trec la cafeaua aia mare mare , tare si fara un cristal de zahar si ce se mai aseaza peste zi e complet aleator :wink: |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 61 Joined: 1-August 07 From: too far Member No.: 7,395 ![]() |
La mine micul dejun e intotdeauna o cafelutza cu lapte. (IMG:/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 12-August 07 From: buc Member No.: 7,715 ![]() |
...pai stiti ce zice "mama"...micul dejun e cea mai importanta masa...
eu manac mult dimineata, dar nu dupa ce ma trezesc, dupa ce fac o mica plimbare cu catelusul meu prin parc. -------------------- none
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
la mine e chestia depinde UNDE manc micul dejun , daca e acas e ceva dai si baga rapid ceva ca sa nu pic pe jos :roll: dar cand pap in oras , e altceva 8) preferatul meu e london breakfast ( adik 2 ochiuri cu sunca , lapte cu cereale, paine unsa cu unt si marmelada si mai are si niste chestii cu branzeturi si cafea ) (IMG:/biggrin.gif)
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 4-July 07 From: Iasi Member No.: 6,836 ![]() |
apa, paie shi bataie... (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) ..shi cam atat
de obicei nu prea mai am timp shi de mic-dejun(mai ales in timpul saptamanii cand sunt in intarziere, mai mereu ... :roll: :tongue3: ), servesc rapid o cana de lapte(dak...se intampla minunea sa am (IMG:/biggrin.gif) )...sau apa...sau..nimic...shi bag in mine toate prostiile pe la scoala :roll: :toothy10: in vacantza, lapte cu cereale, sau un suc de portocale cu o felie de ceva...ce pica mai la indemana..sau scrob-cu multe legume,cat mai multe..shi cam atat :blob: -------------------- ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late..
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
(boboc3l) apa, paie shi bataie... (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) ..shi cam atat
de cand nu am mai auzit vb asta :kisskiss: -------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 4-July 07 From: Iasi Member No.: 6,836 ![]() |
(Sweety) (boboc3l) apa, paie shi bataie... (IMG:/laugh.gif) (IMG:/laugh.gif) ..shi cam atat
de cand nu am mai auzit vb asta :kisskiss: :flowers1: (IMG:/biggrin.gif) am retzinut-o de la bunica mea..mereu mi-o "tranteshte" in fatza cand nu mananc o zi intreaga :roll: :blob8: -------------------- ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late..
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
depinde, in fiecare zi e ceva diferit: iaurt, sandwich cu omleta care poate sa fie cu shunca sau cu branza sau cu gogosari murai (inauntru la omleta, e o chestie italiana), oatmeal, cereale, un corn cu unt....oua ochiuri, omleta cu ciuperci. depinde cat timp am shi de obicei breakfast e pe la 11 ca mai devreme nu imi e foame.
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th December 2019 - 11:08 AM |