La Multi Ani Foxy Fox |
![]() ![]() |
La Multi Ani Foxy Fox |
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Pot sa fiu eu baiatu bun la toate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca, poate o s-aveti nevoie sa schimb vro siguranta, ori sa strang vro ţavă ... ceva acolo s-o gasi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MmmmmNOPE! @Sis ”J”, mie nu-mi iese la numărătoare. Deja-s patru candidați. Mai sunt locuri libere ? Că m-aș înscrie și io. Nu de alta, dar știu să fac o ciorbă de burtă și-un gulaș.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MnnnnNOPE! Ia uite la ei, se ridica si cu pretentii. Pffff (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 991 Joined: 8-June 11 Member No.: 19,758 ![]() |
Stai linistita, broscutzo, ca doar glumeam ... si, oricum, tu nu esti blonda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th December 2019 - 10:02 PM |