Site facut din pasiune. |
![]() ![]() |
Site facut din pasiune. |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 25-March 06 Member No.: 2,337 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 6-January 06 From: Roman Member No.: 2,124 ![]() |
'ti-ar pasiunea sa iti fie...nu a fost de ajuns sa il postez pe SP ? :!:
-------------------- Nou pe forum
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
ce porcarie :shock:
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 25-March 06 Member No.: 2,337 ![]() |
Ia mai verificati inca o data www.scriu.com si spuneti-mi ce parere aveti.
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
asa mai merge , decat ce era inainte :wink:
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 13-September 04 Member No.: 426 ![]() |
nuu, vezi...cand dai pe un link iti dispare meniul, e nasol si derutant.
In rest e super tare, mai ales ca idee, si imi plac si cele doua articole pe care le-am vazut acolo. L-ai facut pe un sistem de blogging? Daca da, de ce ai scos categoriile? Ca nu sunt categorii... Poate nici nu trebuie...Ar fi tare sa il populezi ca lumea cu texte. |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 5-February 08 Member No.: 12,574 ![]() |
(Sakura) Ia mai verificati inca o data www.scriu.com si spuneti-mi ce parere aveti.
"Puteţi contacta administratorul acestui site la adresa: webmaster (arond) scriu (punct) com" Ce e asta? email ? hai ca e de lol (IMG:/biggrin.gif) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 5-February 08 Member No.: 12,575 ![]() |
Mda ca idee ar fi ceva dar site-ul trebuie sa aiba un pic de autoritate pentru ceea ce-si propune si nu in ultimul rand ceva trafic.
Si niste petitii mai acatari decat salariul lui Esca (IMG:/smile.gif) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 08:03 AM |