Sarbatori Fericite! |
![]() ![]() |
Sarbatori Fericite! |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Joined: 26-September 07 Member No.: 9,285 ![]() |
Buna, sper ca v-ati distrat de Revelion , eu m-am simtit foarte bine cu prietenul meu, care e un om dragut.Azi m-am straduit sa fiu amabila, sa nu ma supar, ca se spune ca asa cum esti azi vei fi tot anul.
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Joined: 26-September 07 Member No.: 9,285 ![]() |
La multi ani tuturor!
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Am fost in ultima zi a acestui an pe partia de la Predeal!
Anul viitor sper sa merg la Budapesta sau la Viena! |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Sper ca si voi dragi forumisti ati petrecut de Revelion alaturi de cei dragi.
Mie nu imi plac revelioanele cu fite facute la munte. Sunt mai frumoase , cred eu, revelioanele facute in strada in stil americam sau la munte. :idea: |
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Urasc revelioanele in strada, e nebunie, se calca lumea in picioare, urla toti de nu mai pot.E mai bine acasa, cu prietenii.Nu tot ce fac strainii e ok.De ce sa fiu ca ei?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
voi chiar nu va plictisiti de atatea urari si la multi anuri?
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Bine zici tu, Talib! Eu ascult acum muzica, Leonard Cohen, imi place. Stau la taifas cu prietenul meu. Ce muzica va place voua, dragi prieteni?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
in ultimul timp am ascultat mult deftones dar sau mai strecurat si melodii de la katatonia, serj tankian, eagles, radiohead, damien rice, pink floyd, counting crows si altele
app oare asta va starni un alt offtopic de iarna?? -------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Talibane scuipa in san...inca un offtopic si ne ia dracu.... poate ar trebui sa inchid topicul asta...in fond s-au dus sarbatorile...imediat vine Sfantul Valentin(valiSSeeee (IMG:/laugh.gif) ) si ne ia gaia pe toti...stati numai sa vedeti ce mozoale ies (IMG:/laugh.gif)
So: topicul cu urari inchis... discutii despre muzica...la muzica! :wink: -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th December 2019 - 05:28 AM |