Intrebare |
![]() ![]() |
Intrebare |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
Cati dintre studenti (zic studenti, nu liceeni) au auzit de Encarta ?Chiar as fi curios sa ma aflu intr-un mare amfiteatru si sa le observ mimica fetei la aceasta intrebare ...
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
Parca e o enciclopedie, nu?
-------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
Da..cea mai complexa dintre ele, combinatia dintre toate stiintele posibile.Am facut rost de curand varianta pe 2005, cum era si normal, e cea mai complexa.Am pus intrebarea fiindca intamplator am participat la un curs de la Automatica, si am ramas surprins de anumite lucruri.Sunt de acord cu faptul sa fii expert intr-un domeniu, dar...sa ai totusi habar macar de minimum de cunostinte si din alte domenii.Cel mai grav il consitutie faptul ca si in acel domeniu care ar trebui sa fie primordial sunt lacune imense....
|
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau ca nu am filmat, dadeam filmul pe dc++, pe cuvantul meu (IMG:/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
Pai povesteste-ne 8) Eu nu am habar de Automatica si nici nu ma pasioneaza :?
Am citit de cateva ori MEMO, o mica enciclopedie, stiu ca nu e mult dar tare mult mi-a placut. Poate nici nu ati auzit de ea :oops: Nu prea sunt de acord cu ce zici tu acolo mariusC. De exemplu eu nu vreau sa aflu mai multe din domeniul matematicii :roll: -------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]()
|
|
de acord cu tine.dar stii cat fac 2 + 2 ?
la asta ma refeream...o baza trebuie sa avem. Ce e nou in versiunea 2005 , au introdus optiunea 3D, cu ajutorul caruia te poti plimba pe Valea Regilor, din orice unghi, orice pozitie, intri prin piramida, trebuie sa urmaresti harta, ca daca te-ai pierdut, nu mai iesi:).Le-am dat un mail, sa puna si Casa Poporului acolo:)...sa apucam si noi sa o vedem macar pe net, ca nu ne lasa uratii aia de acolo s-o vedem live:) |
|
|
![]()
|
|
Da, asta am auzit si eu si suna tare 8) Oricum nu prea imi vine sa cred ca e chiar asa de parca ai fi tu acolo in persoana
|
|
|
![]()
|
|
("Shewanna") Da, asta am auzit si eu si suna tare 8) Oricum nu prea imi vine sa cred ca e chiar asa de parca ai fi tu acolo in persoana
Senzatia este speciala, mai mult ca sigur.Depinde de preferinte, banuiesc:) Incearc-o..si cand afli raspunsul, da-mi si mie de stire |
|
|
![]()
|
|
Nu prea curand.
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 453 Joined: 22-January 06 From: Montreal Member No.: 2,155 ![]() |
Encarta este depasita acum deja.
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
(Ferdinand) Encarta este depasita acum deja.
Ce consideri ca este acum recomandat si actualizat? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Eu am Encarta si am gasit tot ce am vrut. Nu exista un exemplar si in romana?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,732 Joined: 15-October 05 From: off the beaten track Member No.: 1,904 ![]() |
eu folosesc encarta online de pe msn..e super cool.(asta fiindk o poti folosi in ce limba doresti.......)
mai nou, fratemiu ma dispera cu cel google earth :rating: ...chestii interesante, oricum...... -------------------- kiss ya'
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 9-March 06 Member No.: 2,285 ![]() |
(FireEyes) (Ferdinand) Encarta este depasita acum deja.
Ce consideri ca este acum recomandat si actualizat? Wikipedia e mai buna. In alta ordine de idei: de acord cu tine.dar stii cat fac 2 + 2 ?
Camus spunea ca va veni in istorie o vreme cand cei care afirma ca doi si cu doi fac petru vor fi pedepsiti cu moartea. |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
O alta enciclopedie fascinanta e shi World book, nu stiu daca e compatibila cu PC calculatoare. Daca aveti ocazia sa o cautati, cred ca o sa fiti foarte placut impresionati. Ma pot pierde in ea zile intregi :roll:
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th December 2019 - 03:35 PM |