Ce mai citim, sau mai bine zis....mai citim? |
Ce mai citim, sau mai bine zis....mai citim? |
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,093 Joined: 7-October 04 From: Somewhere close Member No.: 458 ![]() |
Intr-o lume in care tehnologia ne ia cu asalt (cablu, internet...etc), mai e loc shi de carti? Intr-o lume in care suntem prea ocupati (sau preocupati), cu supravietzuirea....mai avem timp shi de cate o carte? Ati mai citit ceva in ultima vreme? Ce?Puteti sa descrieti?
-------------------- Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! :)))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,100 Joined: 23-November 03 From: All around baby, all around Member No.: 95 ![]() |
TU cu asemenea carti? :shock: UGH. :shock: Da, chiar ma gandeam, ce ma fac eu cand si eu va trebui sa bag nasu prin ele, acum ca-s asa "prinsa" de ceva vreme de literatura (IMG:/laugh.gif) si nu pot sa citesc altceva.
Am terminat de citit Cartarescu. Am citit cartea pe nerasuflate. SINCER :ranjet: mai bine se tinea de promisiune si scotea ultimul volum din trilogia Orbitor (pe care oricum o astept din liceu si nu mai vrea sa apara) decat sa fi scos "De ce iubim..." Nu mi-a displacut, dar nici nu m-a uluit cu nimic. Dupa ce ai ajuns sa citesti Orbitor (amandoua), Travesti, Gemenii, Nostalgia, cred ca te astepti la eva mai mult :wink: (Levantul nu ma incumet sa citesc fi'ndca consider ca nu am cunostiintele necesare despre istoria poeziei romanesti ca sa inteleg cartea, si nu imi place sa citesc doar ca sa ma aflu in treaba) O cartcica usor de citit, relaxanta, chiar am ras pe alocuri (da, acolo cu oitza si cu tebecistul) Dezamagire mare pentru cei care se asteapta la vreo reteta minune sau la vreun tratat de filozofie ori de psihologie (care sa trateze motivele pentru care un barbat s-ar indragosti de o femeie) caci cartea contine povestiri cu tenta autobiografica despre femeile din viata scriitorului. Uhm, o carte dragutica sh-atat. :wink: -------------------- Rap me tender coz im sensitive.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th December 2019 - 09:03 PM |