IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Cum opresc Kazaa ?!?
virus
post Jan 26 2004, 08:39 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 317
Joined: 15-May 03
From: Cluj-Napoca
Member No.: 11



Am o retea de 20 calculatoare la care eu sunt provider de net...Internetul il dau mai departe printr'un router...Toata problema este cum opresc Kazaa sa mai ruleze la mine in retzea? Ma poate ajuta cineva ? Am inchis toate porturile posibile, insa mai nou kazaa iasa si prin portul 80...Cine stie o modalitate fiabila de a oprii kazaa de pe router (planet)...
:twisted: :twisted: :twisted:


--------------------
Time pays us only with a cold and silent grave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rainy
post Jan 27 2004, 12:45 AM
Post #2


Member
**

Group: Members
Posts: 114
Joined: 23-November 03
From: Bucharest
Member No.: 94



Incearca sa incepi sa filtrezi protocoalele. Kazaa e greu de oprit intr-un LAN catre internet.
Ai nevoie de un program care sa iti identifice serviciul/programul care incearca sa se conecteze si blocheaza pe cel pe care nu vrei sa il lasi sa iasa. Cam ca un firewall.
Blocarea de porturi este cam nefolositoare in ultimul timp.
Anyway, n-am mai auzit sa "iasa" prin port 80. Daca il blochezi, practic blochezi cam tot...
Sper sa fie fiabila solutia.
bafta!


--------------------
"Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FireEyes
post Jan 27 2004, 06:36 AM
Post #3


Gazda Voastra
****

Group: Root Admin
Posts: 4,544
Joined: 12-May 03
From: Romania
Member No.: 3



Ca sa-l poti bloca prima data afla pe ce port ruleaza si ce protocol foloseste (udp/tcp)
Apoi iti pot spune exact cum se blocheaza.

In cazul in care totusi ruleaza pe portul 80, afla IP-urile serverelor la care se conecteaza,
nu pot sa fie foarte multe si le blochezi.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virus
post Jan 27 2004, 07:54 AM
Post #4


Member
**

Group: Members
Posts: 317
Joined: 15-May 03
From: Cluj-Napoca
Member No.: 11



Deoarece am un router, pe el nu pot decat sa inchid porturile sau sa restrictionez anumite site'uri...Site-urile trebuie neaparat sa fie de forma: www.site.com. Nu pot de pe el sa restrictionez protocoale, iar mai nou Kazaa Lite iasa si pe portul 80...
Dupa ce am instalat kazaa++ si m'am conectat am dau un net stat care mi'a afisat:

Port Foreign Address
2097:TCP status-m.icq.com:http
2124:TCP as1-2-8.lh.m.bonet.se:3531
2135:TCP host115-91.pool80181.interbusiness.it:3531
2136:TCP host174-94.pool80117.interbusiness.it:3531
2138:TCP FmphyPH14.mphy.lu.se:3531
2142:TCP mstr195175-35642.dial-in.ttnet.net.tr:3531
2143:TCP as1-2-8.lh.m.bonet.se:3531
2148:TCP ip68-5-145-12.oc.oc.cox.net:3580
2149:TCP 192.249.87.220:3531
2150:TCP op68-5-76-171.oc.oc.cox.net:1869


--------------------
Time pays us only with a cold and silent grave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FireEyes
post Jan 27 2004, 11:09 AM
Post #5


Gazda Voastra
****

Group: Root Admin
Posts: 4,544
Joined: 12-May 03
From: Romania
Member No.: 3



sunt prea putine loguri si nu-mi pot da seama exact.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virus
post Jan 27 2004, 11:31 AM
Post #6


Member
**

Group: Members
Posts: 317
Joined: 15-May 03
From: Cluj-Napoca
Member No.: 11



Cum se te apuci sa filtrezi protocoalele intr'un router ?!?
Am gasit solutzia pana la urma...ea fiind extrem de simpla... Am inchis urmatoarele porturi:
1 - 20 (tcp-udp)
22-79 (tcp-udp)
80 udp
81-442 (tcp-udp)
444-6659 (tcp-udp)
6669-60000 (tcp-udp)
Cu aceste porturi inchise nu mai functioneaza Kazaa, DC++, Imesh, sunt efectiv paralizate.
8)


--------------------
Time pays us only with a cold and silent grave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FireEyes
post Jan 27 2004, 12:24 PM
Post #7


Gazda Voastra
****

Group: Root Admin
Posts: 4,544
Joined: 12-May 03
From: Romania
Member No.: 3



nu iti merge nici msn, yahoo messenger, irc.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virus
post Jan 27 2004, 03:30 PM
Post #8


Member
**

Group: Members
Posts: 317
Joined: 15-May 03
From: Cluj-Napoca
Member No.: 11



Porturile pentru mirc sunt deschise, mircul ruland pe porturile: 6660-6667 ,iar yahoo messenger ruleaza pe o multime de porturi: 22, 80, 5500, etc..., iar msn'ul sincer nu il foloseste nimeni din retea si el nu a mai intrat in discutie pt. moment. Adevarul este ca porturile nu vor ramane asa, insa a fost o masura de urgenta pentru a incerca o limitare a donwloadului...


--------------------
Time pays us only with a cold and silent grave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
popescua
post Jan 27 2004, 03:40 PM
Post #9


Member
**

Group: Root Admin
Posts: 33
Joined: 11-May 03
Member No.: 2



da, irc-ul merge, nu am vazut eu bine, scuze!
Go to the top of the page
 
+Quote Post



Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th January 2020 - 02:14 AM