Miron Cozma |
![]() ![]() |
Miron Cozma |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Abia a fost scos din puscarie si vrea sa-si faca partid (IMG:/smile.gif)
http://stiri.itbox.ro/stiri-citeste/Social...-un-partid.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Pai a avut timp sa se gandeasca cat a fost acolo (IMG:/laugh.gif)
Anyway poate sa se incrie la partidul MATA daca il lasa Marius shi Bogdan (IMG:/laugh.gif) -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,396 Joined: 29-September 04 From: Addison (Texas) Member No.: 443 ![]() |
Doamne fereste, tuff, tu stii ce spui ? (IMG:/laugh.gif) Mey, noi suntem numai anti-(m)UE nu si dobitoci de-ai lui Vadim !
-------------------- Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Lol
Cred ca l-a batut soarele in cap pe Cozma asta... Ori vrea o noua Mineriada? Singura lui varianta este de a face zgomot , care de altfel tot politica se numeste Viitorul partidului Cozma va fi urmatorul: Manifestatii legale si ilegale, altercatii ale manifestantilor cu fortele de ordine, arestari din randul membrilor partidului, noi manifestari de protest antiguvernamentale .... etc etc, pana se ajunge la o nou minimineriada Personal , nu accept pe acest individ in societate Din ultimul sau interviu dat la "botul calului" am retinut aroganta si ironia filosofului si omului politic Cozma care a spus ceva in genul :"Chiar daca am fost inchis, eu am fost liber chiar si in puscarie, pe cand voi cei de-afara nu ati fost liberi!" Interesant ..... |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
eu ma bucur pentru el ca a iesit de la Facultatea de Drept :oops:
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Deocamdata Cozma e tot la inchisoare. Dar oare este el singurul vinovat pentru mineriada?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 912 Joined: 12-May 03 From: UVT-Timisoara/Tg-Jiu Member No.: 4 ![]() |
nu e singurul ... nu stiu in mare masura cata vina are el ... cred ca mai multa vina are iliescu ca nu recunoaste ca el i-a chemat la Bucuresti
-------------------- Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis !
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,029 Joined: 5-October 06 From: Bucuresti Member No.: 3,516 ![]() |
Zilele trecute Bunicutul a fost chemat la Parchet sa dea cu subsemnatul despre aceasta tema.
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
ala nu mai are o besina si e pe duca????
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
:idea: Ce spuneti -il elibereza pe Cosma pentru buna purtare?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th December 2019 - 09:29 PM |