Shewanna ... |
![]() ![]() |
Shewanna ... |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Dragilor....
In dimineta zilei de 15 Decembrie datorita neatentiei la volan si a vitezei neadapatate la conditiile de trafic, un groaznic accident de masina a rapit dintre noi pe cea care a fost shew, cristina cea iubita si repsectata de nulti dintre noi...Veveritzo, tu mereu vei ramane in sufletele noastre... (IMG:http://www.itbox.ro/images/veveritza.jpg) trebuie sa mentionez ca nu ea conducea, ci soferul era o alta persoana (iubitul ei se pare) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
Shew,
Bursuky si marius nu te vor uita niciodata! Inca suntem o echipa! Te vom purta mereu in amintire... . |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 436 Joined: 31-March 05 Member No.: 685 ![]() |
Nu pot crede asa ceva ... Shew esti o dragalasa ... si chiar daca un forum ramane un forum, iti permite oricum sa incepi sa cunosti persoane. Tu esti una dintre cele mai istete, mai ironice, mai vii din acest forum. Mi-a palcut mult personalitatea ta, modul tau de-a fi.
In seara asta am auzit de la Mihaita ca nu mai esti cu noi, sau cel putin nu mai esti cu noi in trup, pe forum .... imi vine sa plang. Fuck in viata asta cand isi ia oameni atat de tineri, ca te-a luat pe tine Shew! Nu am cuvinte sa exprim durerea, desi nu te-am cunoscut ... mi-ai placut mult. Ti-am zis in utlimul mesaj ca erai frumoasa, si vei ramane o frumoasa, o bunoaca! Dra nu numai bunoaca, ci dulce, inteligenta foc ... Eu iti multumesc ca am avut posibilitatea ca sa te cunosc. Viata asta e scurta, dar e faina ca poti intalni oameni pentru care poti plange, regreta ca nu ai fost mai dragutz, mai bun. Tu esti o persoana de milioane Cristina Shew, unica. Te pup, River 8) -------------------- 'Oh spread your wings
Before they fall apart Home is where the hurt is darlin' Follow your heart.' Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 436 Joined: 31-March 05 Member No.: 685 ![]() |
Please Don't Die
Let me lie down Please dont wake me Nothings sacred And noone save me In my black eye I can feel it Moving Closer Cant you hear it Only gift you gave to me Self forfilling prophecy Here to change the sounds that shaped my life And if you die before i leave What on earth becomes of me Look around theres noone here To love me and hold me Take me Dancing I love music Keep on Singing We wont loose it Bet ya Leaving Missing noone If your hearts run free Why cant we go on Go on to till they kick us out We've everything to talk about I could bring a song into your life If you should die before i leave What on earth becomes of me Look around theres noone here To love me and hold me Maybe i been away to long And no wonder they are always right but is there wrong They say there is nothing i can do But to talk to strangers and wait for you If you should die before i leave What on earth becomes of me Look around theres noone here To love me and hold me And if you die before i leave What on earth becomes of me Look around theres noone here To love me and hold me. Robbie Williams -------------------- 'Oh spread your wings
Before they fall apart Home is where the hurt is darlin' Follow your heart.' Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,732 Joined: 15-October 05 From: off the beaten track Member No.: 1,904 ![]() |
Eu nush ce sa spun!!pot doar sa plang ....
cred k as putea vb ore in sir despre ea...tanara, frumoasa,entuziasta.... iti multumesc pt sfaturi si imi pare atat de rau k nu au fost mai multe...acest forum nu mai e la fel fara tine!!miss u girl!! dumnezeu sa te ierte...si sa-ti ofere in cea de-a doua viata ceea ce nu ti-a oferit in aceasta... pup u!!! -------------------- kiss ya'
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 26-September 05 Member No.: 1,791 ![]() |
sunt prea noua pe aici(nu te cunosc ) ,dar in sufletul meu s-a starnit o adevarata furtuna :cry:
Sper ca tu sa-ti gaseti linistea....................................imi pare rau......... :cry:(IMG:http://www.gemiv.com/poze/ingeri.jpg) -------------------- Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca.
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
inca nu pot accepta ceea ce tocmai am citit
si nici nu voi considera vreodata trecerea ei in taramul umbrelor ca fiind un motiv sa-i uit spiritul mult prea viu ca sa se piarda vreodata dar sincer, nu-mi pot opri lacrimile |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Shew te rog vino shi spune-mi ca totul e o gluma, vino shi posteaza ceva pentru ca eu nu pot sa concep ca tu sa nu mai fi. ....asteptam sa imi spui cum te-ai petrecut de sarbatori, prin ce locuri minunate ai mai fost cu ce te mai imbraci.... niciodata, in o mie de ani nu m-am gandit ca asta sa fie sfirshitul.
Credeam ca o sa vin acasa shi o sa te intalnesc... iubito sper sa fi fericita acolo unde esti.... -------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Ultimul ei post...
Shewanna
Sexy Biatch Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2107 Location: All around baby, all around Posted: Wed Dec 14, 2005 3:47 pm Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- Dj Chepsalos - Left, Right (Vinyl club mix) http://forum.itbox.ro/post-31893.html&highlight=#31893 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
traficant de vise ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,315 Joined: 19-September 05 From: Ploiesti Member No.: 1,756 ![]() |
Meyyyy,nu stiu ce sa zic ....N-am cuvinte .Sunt absolut socata .
Sper ca acum esti intr-o lume mai buna .Domnul sa te aibe in ocrotirea lui ,in gradina lui cu ingeri ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 3-October 05 Member No.: 1,829 ![]() |
Nu pot sa cred :shock: Draguta de ea :cry: Cum e si viata asta...azin esti,maine nu mai esti (IMG:/sad.gif) A vrut Dumnezeu un inger in plus :cray:
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 6-January 05 From: :) Member No.: 584 ![]() |
Se spune ca Dumnezeu ii ia pe cei din tineri fiindca are nevoie de forte proaspete. Asta am auzit-o in saptamana mare a Pastelui, la moartea unui prieten.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fata vesela!!! |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,116 Joined: 25-August 05 Member No.: 1,636 ![]() |
nu stiu ce sa zic...am ramas masca.....sufletul vrea sa creada ca este doar o gluma macabra desi se pare ca nu este asa.
dumnezeu este uneori prea nedrept cu copii lui....si ii ia dintre noi,nemeritat as zice eu,fara sa apucam sa ne luam ramas bun sau sa ne mai spunem macar un cuvant de adio shewanna .......sa ai grija de tine oriunde ai fi...... .....deja vorbele sunt de prisos :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 237 Joined: 28-January 04 Member No.: 156 ![]() |
Sa aprindem lumina pentru acest Inger!
|
|
|
![]()
|
|
Dulce Shew,
eu nu reusesc sa accept ca nu mai esti, e ciudat, nu am vorbit in privat niciodata, dar ai fost si esti o prezenta superba ... pe mine m-ai cucerit d ela icneput, m-ai fascinat ca mod de-a fi. E greu de acceptat ca nu am putut sa-ti fim aproape sa te ajutam cu ceva si ca te-ai stins departe de noi, in silentiu. E absurd totul ... cand un om ca tine dispare asa dintr-o data, e extrem de greu sa accept asa ceva. Mie imi vei lipsi enorm, si repet chiar daxca nu ne-am cunoscut direct, nu pot sa nu plang ... te tzuc duclico! In memoriam Angels I sit and wait Does an angel contemplate my fate And do they know The places where we go When we're grey and old 'cos I have been told That salvation lets their wings unfold So when I'm lying in my bed Thoughts running through my head And I feel the love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead When I'm feeling weak And my pain walks down a one way street I look above And I know I'll always be blessed with love And as the feeling grows She breathes flesh to my bones And when love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead. (Robbie Williams) -------------------- 'Oh spread your wings
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,732 Joined: 15-October 05 From: off the beaten track Member No.: 1,904 ![]() |
Citesc....mai trece 1/2 de ora si iar citesc...incredibil..si as fi vrut eu, neadevarat.... :roll:
Eu chiar ma intreb unde e acel dumnezeu acum..si de ce este nedrept(daca se poate spune asha)...sunt dezamagita...trista..si plang!! :cray: -------------------- kiss ya'
|
|
|
Guest_zozolina1_* |
![]()
|
Guests ![]() |
ma certam destul de des cu ea, nici n-am mai intrat de mult pe forum iar cand am primit mail am crezut ca nu mai e membru, s-a plictisit sau s-a enervat...
era o fata inteligenta, frumoasa. nu o cunosc prea bine dar parea desteapta si energica. dumnezeu s-o odihneasca in pace |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
Shew, fata frumoasa
sunt mai calma azi, ori mai degraba instare sa-ti vorbesc, desi durerea surda de ieri e de-acuma asezata pentru multa vreme in inima mea -ieri am negat-o, ieri inca ma razvrateam in fata jocului crud si stupid pe care viata si moartea il fac cu noi mereu imi lipsesti chiar din ziua disparitiei tale -fara s-o stiu iti amintesti? am lasat in vant cuvinte despre "Carti citite" care ne-au intors destul de repede spre noi insine, cu intelegere, curiozitate si mai ales sansa unei noi prietenii acuma imi vin in minte alte cuvinte, rostite de Preda (ori Sorescu?, nu ma pot aduna) cu putin inainte de propria-i disparitie: "Ma tem, ca trupul meu este prea greu pentru aceasta scara subtire, suflete, mergi singur inainte..." si nu mai stiu decat ca te voi purta cu mine-n gand, timp dupa timp, eu, asemenea altora care te-au iubit, asa incat clar, sufletul tau va merge inainte! |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,116 Joined: 25-August 05 Member No.: 1,636 ![]() |
cat de nedreapta e viata asta uneori!!!
desi nu am vb decat de cateva ori.....mi-a lasat o superinpresie si desi uneori am avut cateva discutii contradictorii.....nu erau din cauza ei ci datorita caracterului meu dificil (IMG:/sad.gif) (IMG:/sad.gif) insa degeaba apar acuma regretele fiindca e prea tarziu si de aceea trb sa traim viata la maxim pt k nu stii niciodata cand se va sfarsi :cray: :cray: :cray: dumnezeu sa o ierte!!! |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th December 2019 - 01:38 PM |