Tatuaje! |
![]() ![]() |
Tatuaje! |
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 335 Joined: 29-November 05 Member No.: 2,069 ![]() |
(IMG:/biggrin.gif) si eu vreau sa-mi fac un tatuaj pe spate , inca mai caut modele (IMG:/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 504 Joined: 13-April 05 From: << Look above you ! >> Member No.: 724 ![]() |
nu am mai avut timp sa merg....annye...hai sa mergem amandoi ..k?
-------------------- ![]() <<<<< I wander over where you can't see ... Inside my shell , I wait and bleed ... >>>>> |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 442 Joined: 13-June 05 Member No.: 973 ![]() |
Unele sunt chiar dragute, dar mi se par oribili cei care sunt tatuati pe tot corpul...E cam nonsens! Eu nu mi-as face un tatuaj pentru ca mi-e frica de ace si de durere in general si singura nu ma chinui niciodata! Nu stiu daca m-as plictisi de el pentru ca mi-as face ceva micut si foarte discret si ceva ce imi place mult....Dar nu o sa imi fac eu tatuaj k ma cunosc :wink:
Besos, Criss :wink: (IMG:/tongue.gif) (IMG:/tongue.gif) (IMG:/tongue.gif) -------------------- Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 31-October 06 Member No.: 3,741 ![]() |
Sunt total de acord cu ele ba chiar ma tenteaza sa imi trag si eu unul.
Unul potrivit mi s-ar parea un motto, ceva ce te poate caracteriza si sa te bata pe umar de fiecare data cand ai probleme. Ceva ce te sustine. Sa te tina cu capu sus. Mi se pare cel mai potrivit sa-ti faci un tatuaj in momentul in care esti intr-o situatie buna, ai un moral cel putin ridicat si o viata fericita, sau aproape. Hey, wake up, it's me, your tatoo! |
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 25-January 07 Member No.: 4,663 ![]() |
as dori si eu nijte poza cu tatuaje pe deget....pt k nu gasesc pe nikaieri...kre ma poate ajuta si pe mine...plizuu....pune`ti nijte poze pe forum....cei kre au....pupizici...:*:*:*[/color][color=red][/b]
|
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,213 Joined: 14-August 05 Member No.: 1,600 ![]() |
cand inveti sa scrii romaneste poate o sa inteleaga toti ce vrei :roll: :roll:
-------------------- Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
|
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Draga tot ce pot sa iti spun e sa dai un search pe google shi o sa gasesti un milion de siteuri cu tatuaje , sfaturi sau idei. :wink:
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
io nu (mai) vreau tatuaje....
da' vreau ... pupizzzzici :twisted: |
|
|
![]()
|
|
Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SModerator Posts: 5,055 Joined: 29-October 03 From: :-) Member No.: 80 ![]() |
pupeze mici?? (IMG:/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 7-September 07 Member No.: 8,617 ![]() |
Mie imi plac tatuajele..si chiar mi-as face unul..dar nu imi place ca o persoana sa aiba tot corpul tatuat...
-------------------- www.Stiri-Auto.ro | www.Ziarul-Online.ro
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,847 Joined: 20-February 07 From: in zbor Member No.: 4,994 ![]() |
si ce rost are sa iti faci un mic ceva pe brat sau in juru buricului?? ori te tatuezi ori nu...
-------------------- de ce va uitati asa la mine? nici eu nu mai stiu ce-i bine!
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 127 Joined: 25-September 05 From: Chalfon St. Peter, UK Member No.: 1,782 ![]() |
am un ying&yang pe picior, cu un contur de tribal
-------------------- Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,008 Joined: 25-June 07 From: in privirea ta Member No.: 6,654 ![]() |
nu sunt posesoare
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 24-August 08 Member No.: 13,655 ![]() |
fiecare face ce vrea cu corpul lui. totusi, unii exagereaza. ce e mult strica. un tatuaj, doua, nu dauneaza, dar cand mai treci pe strada si vezi un tip cu ambele maini pline de tatuaje si pe picioare la fel, eventual, nu mi se mai pare deloc "estetic" si nu mi se pare ca "infrumuseteaza" cu nimic.
|
|
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 5-April 09 From: DACIA-IASI Member No.: 14,084 ![]() |
http://www.ablog.ro/conanecu/2009-01-20/tatuaje-iasi.html
OFERTA LUNA aprilie 2009 Pe Yahoo Messenger cu ID-ul julyano24 !! La numarul de telefon 0747663263 ,0730793793 0763857649 Pretzuri la tatuaje variatzie de 38-45 culori (tatuaje normale negru) - pana la 30cm2 = 1.000.000 Lei / 100 RON - peste 30cm2 = 30.000 Lei/cm2 / 3 RON (tatuaje color) - pina la- 30cm2 = 1,200.000 Lei/ / 120 R0N peste 30 cm 2-- 4 ron cm 2 PROMOTZIE 30%REDUCERE SI 40% PENTRU CLIENTZII MAI VECHI |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 64 Joined: 7-June 11 From: POLU NORD Member No.: 19,740 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Ingerei a? Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Auzi, a durut?? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 64 Joined: 7-June 11 From: POLU NORD Member No.: 19,740 ![]() |
defat e ingeras si un dracusor intro inimioara....
Nuuuu...na durut.pe bune dar a fost unu langa mine vai!!! strangea din pumni de ia dat sangele pe la unghii |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th December 2019 - 12:50 AM |