Orase nasoale.... |
![]() ![]() |
Orase nasoale.... |
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Orase bomba mai sunt in bazinul motru. Unul este Turceni!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
dap
si de asemenea, Zlagna-Rosia Montana e MORT -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Gazda Voastra ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,544 Joined: 12-May 03 From: Romania Member No.: 3 ![]() |
Sau Bâlteni. Alta fantoma. Sate distruse de Ceausescu si ridicate la nivel de oras cu 2-3 blocuri comuniste. TRIST! mai bine ramaneau sate!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 13-April 08 From: Petrosani Member No.: 13,584 ![]() |
Degeaba ii urashul frumos (arhitectural vorbind) daca locuitorii se uite stramb la tine deci conteaza si locuiitorii... parerea mea....
-------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
Can't touch this! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 6,100 Joined: 10-February 05 From: who cares? Member No.: 618 ![]() |
Pasadena TX phhhheeeewww (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
-------------------- You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting. In what world could you possibly beat me?
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
Napoli (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Mi`a placut si nu mi`a placut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi`a placut orasul Nu` mi`au placut oamenii proshti`!..(unii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
maybe, maybe not ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,746 Joined: 21-September 05 Member No.: 1,769 ![]() |
eiii, oemeni (unii chiar proshti), gasesti peste tat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
asa ca, io tat as vrea sa vad Nappli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- cand dansezi pe sarma, esti obsedat de gandul in plasa cui vei cadea -Stanislaw Jerzy Leck
|
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,075 Joined: 3-July 08 From: Oraselul de langa mare`:X Member No.: 13,619 ![]() |
Se calcau pe la semafoare , se impiedicau , vedeai preoti pe motoare`:|
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 24-August 08 From: Romania Member No.: 13,657 ![]() |
Cernobil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Neah... mi-ar placea sa pot sa primesc aviz si sa vizitez Cernobilul.
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca cel mai naspa oras...e asta`n care stau eu..Navodari` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe langa mare pe acolo`!...
|
|
|
![]()
|
|
Tra la la ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 9,594 Joined: 28-November 06 From: Departe... Member No.: 4,125 ![]() |
Lasa tuh ca mai rau ca in Copsa Mica nu are cum sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
-------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Lasa tuh ca mai rau ca in Copsa Mica nu are cum sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce mai e si aia? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/Copsa_Mica_Plant.jpg/800px-Copsa_Mica_Plant.jpg)
(IMG:http://www.dtailed.com/blog/images/2007/august/copsa-mica-romania-1.jpg) (IMG:http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/321/5109/2366280/1/copsa-mica.jpg) (IMG:http://www.copseanul.com/wp-content/uploads/2007/10/image0114.gif) Unul dintre cele mai poluate orase de pe la noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -------------------- "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala"
|
|
|
![]()
|
|
Wow (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) :O:O:O:O
|
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 13-April 08 From: Petrosani Member No.: 13,584 ![]() |
imca o data Calan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Ps... drumul European trece printre ruinile astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Attached File(s)
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Basarabia Pamant Romanesc |
|
|
![]()
|
|
o daaa...sa ma duci pe mine acolo sa vezi ce poze artistice `ti fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
NK-ule dar parca auzisem ca este statiune de tratament acolo (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
dublu aoleo (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
tot m`as duce p`acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... asam pentru niste poze Muahahaa (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/c_devil.gif) |
|
|
![]()
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 24-August 08 From: Romania Member No.: 13,657 ![]() |
Lasa tuh ca mai rau ca in Copsa Mica nu are cum sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aoleu cat poate fi de sumbru, am trecut si eu pe acolo anul trecut, foarte deprimant (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cand inca eram la scoala se spunea ca este cel mai poluat oras din Romania, acum nu stiu daca s-au mai schimbat lucrurile |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th December 2019 - 06:31 AM |