Help - Search - Members - Calendar
Full Version: craciunul animalelor!
Cafeneaua Itbox > Cafeneaua Itbox > Divertisment > Flora si fauna
oanalex
Daisy Hope va invita sa participati alaturi de noi la Craciunul Animalelor, pe data de 16 decembrie 2006, la Romexpo, pavilionul 26-28, orele 11:00 - 18:00.

oanalex
"Craciunul animalelor" va avea loc sambata, 16 decembrie, intre orele 10-18, la pavilionul 26-28 al complexului Romexpo si este dedicat persoanelor de toate varstele care au in comun dragostea pentru animale.

"Craciunul Animalelor", aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasirea de familii iubitoare pentru animalele fara stapan.

In cadrul manifestarii, vor fi prezentate programele si proiectele asociatiei Daisy Hope, elemente de educatie pentru copii cu privire la responsabilitatea ingrijirii unui animal, sfaturi medicale si de nutritie, elemente de dresaj, care sa asigure confortul fizic si psihic al animalelor de casa.

Participantii la manifestare se vor distra cu jocuri si concursuri, muzica, teatru, numere de circ.

Persoanele care vor adopta animale vor primi pentru acestea un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinarile la zi si un ?trusou? gratuit format din hrana pentru o luna, un castron pentru mancare, o lesa si medicamente.
Aneisse
Count me in! :wink:
Aneisse
Nu te superi daca am postat stirea exact sub forma asta pe un alt site, nu?
oanalex
cum sa ma supar?!
dar ai fost? te-am vazut? ne-ai vazut?
am dat 32 caini si 13 pisici! sau 14...?
a fost super!
Aneisse
Am fost dar nu ne-am vazut ca nu ne cunoastem. Oricum am venit la spartul targului, deja erau multe cutii goale, lucru care n-a putut decat sa ma bucure insa...m-am intristat cand i-am vazut pe cei ramasi :cry:

Presupun ca cel mai bine s-au dat aia mici , nu?
Pisici nu mai aveati decat una cand am venit eu . M-am mirat sa vad animalele atata de linistite in toata agitatia aia ... Si mi-a fost un pic de mila si pentru cei pe care i-ati dat gandindu-ma ca practic se schimba tot mediul lor si tot ce cunosteau ei pana atunci dar m-am linistit la gandul ca cine a facut un drum pana acolo sa adopte un animalutz , cu siguranta o sa ia treaba asta in serios.
Pe cutul ala mare negru nu la- luat nimeni pana la sfarsit? Era unul de talie mare , cred ca era de rasa si parea asa de bland... Doamne mie nu prea imi face bine sa vad chestii de-astea ca ma deprima o saptamana.
Eu am un pechinez pe care l-am luat tot de mila. E un drac de caine , face cat doi pittbuli la un loc.

Si-acuma ce faceti ca ati ramas cu atatea custi goale? O luati de la capat?
oanalex
cel mare si negru nu a fost adoptat pana la urma. il adusese o doamna, nu stiu dc in momentul de fata are stapan sau nu.
din pacate mai avem caini de dat. avem adapostul Daisy Hope pe Drmul Sabareni 131-137, in zona Giulesti. dar s-au dat puii, asta e bine! s-au dat si adulti, dar mai putin..
pana la urma a fost un succes! un succes care poate continua cu adoptii din adapost. veniti si adoptati din adapost! cainii sunt cei care au fost si la Craciunul Animalelor, sunt vaccinati si au carnete de sanatate!
oanalex
poze de la Craciunul Animalelor!Frumoasa Donnaoanalex
(rsimion)
oanalex
(rsimion)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.
Ziare : Anunturi : Reviste : Jocuri online in tehnologie flash : Radio online din romania si pe genuri muzicale, manele, populara, dance, petrecere, tehno