Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce este celulita?de ce apare?remedii...
Cafeneaua Itbox > Forum Femina > Moda & Frumusete
alexababyy
ce este ,de fapt,celulita?retentie de apa sau o alimentatie incorecta,un mod de viata dezordonat,poluare.....?
Sweety
mai io nu am multa celulita biggrin.gif dar stiu ca masajul face minuni :roll: cekl putin asa zice in toate revistele laugh.gif
tuffgirl
Ce este celulita? De ce apare?

Este o variatie normala a corpului uman, care din nefericire shi cu ajutorul mediului televiziunii shi revistei a ajuns sa devina cunoscut ca un fel de boala. Termenul de celulita a fost creat in 1973 sa descrie efectul de "gropite" in piele pe care unii indivizi le au pe pulpe, fese... Aceasta celulita este mult mai aparenta in femei decat in barbati datorita felului in care grasimea, muschi shi celulele conectoare sunt distribuite. Cu toate ca hormonii de asemenea au un rol in distribuirea grasimi, nu au nici un efect in tratarea celulitei.
In concluzie, asha cum uni oameni au nasul mare shi altii au nasul mai mic, cum unii au parul blond shi altii negru, la fel cu celulita, unii oameni o au shi alti nu, deci e o variatie normala a corpului uman.

Remedii...

Bineinteles, majoritatea populatiei care "sufera" de aceasta "conditie" incearca tot posibilul sa se scape de ea, incercad tot felul de "remedi" atat naturale (plante, masaj) cat shi artificiale(pastile shi creme de tot felul).
Noh dragele mele, pot sa va spun ca noi astea care avem nenorucul sa fim pedepsite cu acesta celulita suntem s***t out of luck, in alte cuvinte, dupa multe studii efectuate in acest domeniu shi la fel de multe teste efectuate pe specimene umane cu "cura pentru celulita" s-a ajuns la concluzia ca nimic din ce e pe piata mondiala nu ajuta la reducerea aparentei de "gropite", dimpotriva, in unele cazuri "gropitele" au devenit mai accentuate.
Oricine poate sa iti spuna sa ti o dieta scazuta in calorii shi grasimi, din pacate asta e valabil numai in a mentine o anumita silueta shi sanatate in general, in nici un caz pentru tratarea celulitei.

Asta e vestea proasta despre celulita shi a fost "culeasa" de pe un site care-ti aduce intelepciunea doctorilor din mai multe tari shi domeni :wink:
adymacsut
Din pacate am vazut ca aceasta maladie afecteaza si adolescentele.
Nu am celulita... dar cred ca este o chestiune care trebuie tratata cu seriozitate nu expusa pe strada cu fustifita.Aici vorbim de o conlucrare intre medic si cosmeticiana.
yoz_avi
celulita se mai estompeaza daca te dai cu autobronzant,nu foarte mult dar tot e ceva :wink:
ekiss
Eu am inceput sa folosesc 3 produse de la faberlic, anticelulita, pana acum am observat ca pielea mea a devenit mai finuta... ramane de vazut:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.
Ziare : Anunturi : Reviste : Jocuri online in tehnologie flash : Radio online din romania si pe genuri muzicale, manele, populara, dance, petrecere, tehno