Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare
Cafeneaua Itbox > Forum Femina > Moda & Frumusete
Catalin
sorumea e maniaca de cosmetice .. cumpara de la Avon , Oriflame , Ruby Rose ... etc ... mi`a luat si mie parfumuri ... dar nu mi s-au parut cine sthie ce ... cand ajung la jumate nu mai miros ...
care este parerea voastra ?
Shewanna
Pai tu trebuie sa te consultzi cu fetele de pe forumu asta Cataliiiiine. Si ce te preocupa pe tine parfumurile cand tu luni ai BACU? Sper ca ai luat vitamine, cafea, pepsi, ciocolata si markere portocalii si albastre (ca ajuta,pe bune, acuma fii atent ca vorbeste o veterana tongue.gif)
Dar hai sa trecem la lucruri serioase smile.gif Parerea mea ca fffff putzine parfumuri de la Oriflame sunt de treaba (la barbati nu ma stiu ca barbatumio nu de acolo cumpara) si motivul este ca-s cam slabe si nu contin suficienta esenta ca si unul BUN, de firma. Marcile astea sunt pentru average people, ca sa permita si badea Ion un parfum bunicel. Nu zic ca nu miroase bine, miros super criminal, dar nu tin smile.gif Si in cazu asta te duci intr'un magazin SELECT (unde se stie 100% ca nu se aduc falsitati) si iei un Hugo Boss -ca ala imi place mie.
Catalin
am Hugo Boss ... m-a costat ceva .. dar e super smile.gif
fullger
bvlgari , incearca asta
tuffgirl
Armani are niste parfumuri frumoase :roll:
e-SORIN
Am avut Armani - Aqua di Gio shi mirosea super 8)
yoz_avi
nu sunt zgarcita dar mi se pare un pic absurd sa dai 3 mil p un parfum si sa t dai cu el cand circuli cu RATB-ul avand in vedere ca sal in rom este destul de mic(in general):roll:Acum nici sa nu te dai nu zic...oricum daca iti permiti te sfatuiesc sa te axezi pe calitate :wink:
Catalin
daca imi place dau cat trebuie ... daca nici pe tine nu te respecti cu ce e mai bun ... atunci pe cine ? laugh.gif iei un parfum de firma si te dai cu el la diverse ocazii nu zilnic biggrin.gif
Sweety
daca parfumul nu e original i se duce mirosul rapid , sa nu cumperi de la altii :wink: sa cumperi de la magazinul ala cu produse originale :roll:
Solistry...
My parfume smells like burning leaves......
Sweety
(Solistry...)
My parfume smells like burning leaves......


asa zic si io cand fumez laugh.gif
Solistry...
Eu nu fumez...era un vers putin modificat in loc de 'her' in 'my' de la Type O
Negative..... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.
Ziare : Anunturi : Reviste : Jocuri online in tehnologie flash : Radio online din romania si pe genuri muzicale, manele, populara, dance, petrecere, tehno