Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Si pe userii HOTMAIL ii asteapta vesti bune :)
Cafeneaua Itbox > Forum Tehnologia Informatiei > Internet & hosting
virus
Microsoft a anunţat că va creşte capacitatea de stocare oferită gratuit pentru serviciul său de web-mail Hotmail ? o măsură prin care compania doreşte să contrabalanseze ofertele rivalilor săi Yahoo (www.yahoo.com) şi Google (www.gmail.com)
Upgrade-ul va creşte capacitatea de stocare a serviciului gratuit Hotmail de la 2MB la 250MB. ?n cazul serviciului cu plată, care costă 19,95 dolari pe an, capacitatea de stocare oferită va creşte de la 10MB la 2GB. Modificările vor fi operate la ?nceputul lunii iulie.

Mişcarea Microsoft survine după anunţuri similare făcute de Google şi Yahoo. Cursa creşterii capacităţii de stocare oferite pentru serviciile de web-mail a ?nceput ?n luna aprilie, c?nd Google a anunţat că plănuieşte lansarea unui serviciu de mail numit Gmail, care va oferi gratuit o capacitate de stocare de 1GB. Anunţul a st?rnit şi multe controverse, datorită intenţiei Google de a scana conţinutul mesajelor pentru afişarea ?n acestea a link-urilor publicitare adecvate.

Iniţiativa Google a reuşit ?nsă să contrabalanseze tendinţa operatorilor serviciilor de web-mail de a solicita taxe pentru creşterea capacităţii de stocare oferite. ?n anii care au trecut, at?t Yahoo c?t şi Hotmail au micşorat capacitatea de stocare pusă la dispoziţia utilizatorilor ?n mod gratuit, ?n speranţa de a atrage astfel clienţi pentru serviciile plătite.

La ?nceputul acestei luni, Yahoo şi-a lansat propriul upgrade, prin care capacitatea de stocare pusă la dispoziţia utilizatorilor ?n mod gratuit a crescut la 100MB, iar cea oferită cu serviciul cu plată a crescut la 2GB.
FireEyes
Luna Iulie? deci mai e putin smile.gif
Asteptam cu interes mai ales ca am o adresa super pe hotmail :-) mihaita[@]hotmail.com
virus
Dupa ce Yahoo a marit capacitatea de stocare pentru conturile sale gratuite de mail de la 4MB la 100MB, a venit randul Microsoft sa anunte modificari la serviciul sau de webmail, Hotmail.

Mai exact, Hotmail va mari spatiul de stocare pentru email-uri de la 2MB in prezent, pana la 250MB pentru casutele gratuite, in timp ce utilizatorii dispusi sa plateasca 19.95$ pe an vor avea la dispozitie 2GB spatiu de stocare. Spre deosebire de Yahoo, care a facut tranzitia la cei 100MB pentru toti utilizatorii sai, Hotmail va realiza aceasta tranzitie treptat. De altfel, Yahoo s-a confruntat si se confrunta cu probleme de viteza scazuta dupa noile schimbari, asa ca decizia prudenta a Hotmail pare indreptatita.
FireEyes
Vor avea prioritate conturile vechi ? biggrin.gif
Am unul din 1997 smile.gif
virus
Probabil, acesta va fii criteriul de selectionare:
1. Userii cu plata
2. Userii vechii/activi
3. Userii noi
FireEyes
Daca e sa o luam dupa criteriul 2/activi voi mai avea mult de asteptat biggrin.gif
FireEyes
Coming soon! MSN Hotmail Upgrade.

We're making some upgrades so a great experience gets even better. Log-in below to learn more. smile.gif
virus
Pe sfarsitul lunii, mai mult ca sigur ca Hotmail va marii spatiul de stocare... 8)
FireEyes
Se misca foarte greu Hotmail.!
virus
Se misca foarte precaut, si bine fac! Nu se avanta aiurea, ca apoi viteza serverului sa devina ceea a unui melc turbo laugh.gif
FireEyes
Are cineva un cont cu upgrade-ul facut?
FireEyes
Se pare ca din toamna ii vor da drumu.
Asa spun la ei pe site
Emilian
The new MSN Hotmail is bigger and better than ever

Enjoy a spacious 250MB email storage - With a 250MB inbox, you'll have more room to manoeuvre.

Existing users ? You don't need to do anything, your account will be automatically upgraded to 250MB.
New users - Your storage will start off at 25MB. Please allow at least 30 days before it increases to 250MB.
Microsoft Corporation reserves the right to provide 250MB inbox to free Hotmail accounts at its discretion.

Deci MSN incep sa mareasca conturile de Hotmail si in plus ofera posibilitatea userilor @hotmail.com sa se mute catre @hotmail.co.uk. Mie inca nu mi s-a marit contul dar astept.

Toate cele bune!
FireEyes
iti faci cont, dar spune-le ca esti din USA si vei avea 250 biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.
Ziare : Anunturi : Reviste : Jocuri online in tehnologie flash : Radio online din romania si pe genuri muzicale, manele, populara, dance, petrecere, tehno